حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
آغاز برداشت نوبرانه انگور در شهرستان کارون
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون خبر داد:

آغاز برداشت نوبرانه انگور در شهرستان کارون

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون گفت: برداشت نوبرانه انگور با هدف تأمین نیاز بازار و حمایت از اقتصاد کشاورزان، در سطح ۴۲/۵ هکتار از باغات شهرستان کارون آغاز شد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان؛ جبار حمادی اظهار کرد: با بهره‌برداری بهینه از باغات، پیش‌بینی می‌شود کشت انگور در این شهرستان روند افزایشی داشته باشد که این موضوع علاوه بر تامین به موقع بازار، به رشد اشتغال و درآمد پایدار کشاورزان منطقه کمک خواهد کرد.

وی افزود: برداشت نوبرانه انگور فرصت مناسبی است تا باغداران منطقه بتوانند محصولات خود را با قیمت مناسب و کیفیت برتر عرضه کرده و نقش موثری در تقویت زنجیره تامین محصولات باغی شهرستان ایفا کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون گفت: حمایت از تولیدات باغی بومی، تضمین سلامت جامعه و توسعه پایدار کشاورزی است و بهتر است با خرید و مصرف محصولات محلی، در رونق اقتصاد کشاورزان سهیم باشیم.

براساس این گزارش شهرستان کارون با مرکزیت شهر کوت عبدالله در سال ۹۱ از شهرستان اهواز جدا شد.

رودخانه کارون از کنار این شهرستان عبور می‌کند، در این منطقه محصولات کشاورزی همچون خرما، انگور، چای سرخ و صیفی جات کشت می‌شود. انگور تاکستان های کارون از نوع عسکری، یرشی، بنگی هستند.

حجم تولیدات زراعی و باغی استان خوزستان ۱۷/۵ میلیون تن است که در سال‌های خشکسالی و کم آبی، تولیدات بخش کشاورزی استان تا ۲۰ درصد کاهش می‌یابد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!