حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
اقدامات فوری جهت حل معضل آب در خوزستان
استاندار خوزستان مطرح کرد:

اقدامات فوری جهت حل معضل آب در خوزستان

استاندار خوزستان گفت: مجموعه‌ای از اقدامات فوری و میان‌مدت برای حل معضلات آبی مناطق مختلف استان در حال انجام است و هماهنگی کاملی بین دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان مجلس برای مدیریت بحران آب وجود دارد.

به گزارش خبرنگار شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ سید محمدرضا موالی‌زاده پنجشنبه در نشست مدیریت تنش آبی در محل استانداری خوزستان اظهار کرد: وضعیت آب در جنوب استان بحرانی است و به همین منظور سازمان آب و برق استان میزان رهاسازی آب را به ۴۵۰ مترمکعب بر ثانیه افزایش داده است.

وی افزود: هم‌زمان با این اقدام، شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی موظف شده است به مدت ۴۸ ساعت از صبح روز پنجشنبه، میزان برداشت آب خود را کاهش دهد تا این اقدامات منجر به بهبود کیفیت آب شرب در شهرهای آبادان و خرمشهر شود.

استاندار خوزستان در ادامه به مشکلات جدی تامین آب شرب در منطقه اسلام‌آباد غرب اشاره کرد و گفت: با توافق به عمل آمده در این جلسه، شرکت فولاد خوزستان موظف شده است برای مدت دو ماه آب مورد نیاز این منطقه را تأمین کند.

وی با اشاره به برنامه‌های ویژه برای حل معضل آب شرب در شهرستان ایذه افزود: با اولویت‌دهی به پروژه‌های مولدسازی چاه‌های کشاورزی و تخصیص اعتبارات لازم، زیرساخت‌های مورد نیاز برای تامین پایدار آب شرب در این منطقه ایجاد خواهد شد.

موالی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود از برنامه‌ریزی برای انجام سلسله بازدیدهای میدانی از مناطق بحرانی آبی استان خبر داد و تصریح کرد: این بازدیدها با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان ارشد استانی از مناطق مختلفی از جمله اندیمشک، شادگان، دشت آزادگان و هویزه انجام خواهد شد.

وی هدف از این بازدیدها را بررسی دقیق‌تر وضعیت و اتخاذ تصمیمات کارشناسی شده برای مدیریت بهینه بحران آب عنوان کرد.

این مقام مسئول بر ضرورت همکاری و هماهنگی همه‌جانبه بین نمایندگان مجلس، دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های مرتبط برای حل معضلات آبی استان تاکید کرد.

وی افزود: پیگیری موضوع آب کشاورزی نیز به صورت جدی در دستور کار قرار دارد و برنامه‌های تکمیلی در این زمینه در حال نهایی شدن است.

استاندار خوزستان با ابراز امیدواری از اثربخشی این تصمیمات، خاطرنشان کرد: با اجرای به موقع و دقیق این برنامه‌ها، گام‌های موثری برای تامین آب شرب سالم و کافی برای همه مردم خوزستان برداشته خواهد شد و این روند با پیگیری مستمر نمایندگان مجلس و دستگاه‌های اجرایی ادامه خواهد یافت.

وی از مردم خوزستان خواست تا در این شرایط بحرانی، صبر و شکیبایی پیشه کرده و به تدابیر اتخاذ شده اعتماد کنند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!