
مشاور وزیر علوم مطرح کرد:
ایفای نقش پررنگ دانشگاه خرمشهر در کارآفرینی
مشاور وزیر علوم با تأکید بر ظرفیتهای علمی، جغرافیایی و کاربردی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر گفت: این دانشگاه باید با تعریف مأموریتهای خاص، نقش پررنگتری در توسعه اقتصاد دریا محور، کارآفرینی و دیپلماسی علمی ایفا کند.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب»؛ احمدرضا خضری روز چهارشنبه در آیین تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر اظهار کرد: خرمشهر شهر ایستادگی و ایثار، شهر بندر، اسکله، لنگرگاه و اقتصاد است.
وی خرمشهر را سمبل مقاومت و ایثار در برابر دشمن عنوان کرد و افزود: دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر دانشگاهی تأثیرگذار است و این دانشگاه، مرکزی علمی، عملیاتی، کارآفرین و اشتغالآفرین به شمار میرود.
مشاور وزیر علوم گفت: این دانشگاه امکانات قابلقبولی دارد؛ اما نیازمند تجهیزات و امکانات بیشتری است.
وی با بیان اینکه این دانشگاه از نظر امکانات آموزشی وضعیت بسیار خوبی دارد، افزود: دانشگاه علوم و فنون خرمشهر باتوجهبه موقعیت جغرافیاییاش، در جایگاهی کاربردی قرار گرفته است.
خضیری تصریح کرد: این ظرفیت و فرصت بزرگ ایجاب میکند تا بتوان برای این دانشگاه مأموریتهای خاصی تعریف کرد.
وی با اشاره به نگاه ویژه وزارت علوم به این دانشگاه خاطرنشان کرد: این دانشگاه ضمن فعالیت در حوزه پژوهشهای مرتبط با دریا، بندر، اسکله و اقتصاد، باید در توسعه دانشبنیان نیز نقشآفرین باشد.
این مقام مسئول با بیان اینکه اقتصاد امروز دیگر بر اساس مدل مدیریتی پیش نمیرود، عنوان کرد: اقتصاد مدیریتی، پدیدهای غیرمفید و مضر است.
وی افزود: انتظار میرود این دانشگاه از مطالعات و اقتصاد دریایی فاصله نگیرد؛ چرا که کشور ما از جمله کشورهایی است که سواحل گستردهای دارد و با دریاچهها و دریاهای بزرگی مرتبط است.
خضیری تأکید کرد: مطالعات دریایی باتوجهبه اینکه اقتصاد آینده را در بر میگیرد، بسیار اهمیت دارد و باید از این ظرفیت عظیم بهخوبی بهره برد.
مشاور وزیر علوم همچنین با اشاره به ذخایر فراوان دریا که هنوز به آنها دست نیافتهایم، بیان کرد: باید میان رشتههایی مانند دریا و نفت، دریا و بندر، دریا و آبزیان دریایی پیوندهای علمی ایجاد کنیم.
وی تأکید کرد: خرمشهر در یکی از حساسترین نقاط جغرافیایی جهان قرار دارد و در این دانشگاه میتوان بستر تحصیل میانرشتهای برای دانشجویان کشورهای همسایه را نیز فراهم کرد.
این مقام مسئول، جذب دانشجویان بینالمللی را یکی از راههای گسترش دیپلماسی علمی دانست و افزود: امروز به دنبال تحقق عدالت آموزشی هستیم؛ انتظار مردم، دستیابی عادلانه به آموزش است و باید در این راستا تلاش شود.
در این آیین، مرتضی بختیاری بهعنوان رئیس جدید دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر معرفی و از خدمات امیر اشتری لرکی تقدیر و تشکر شد.
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر دارای چهار دانشکده شامل مهندسی دریا، علوم دریایی و اقیانوسی، مهندسی منابع طبیعی دریا و اقتصاد و مدیریت دریا است. این دانشگاه در سه مقطع کارشناسی، کارشناسیارشد و دکترا دانشجو میپذیرد.
حدود ۲ هزار دانشجو در ۱۱ رشته کارشناسی، ۱۹ رشته کارشناسیارشد و چهار رشته دکترا در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر مشغول به تحصیل هستند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!