
فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان مطرح کرد:
حمایت از تولید لازمه پیروزی در نبرد اقتصادی
فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان گفت: حمایت از تولید و بسترسازی برای نقشآفرینی مردم در اقتصاد لازمه پیروزی در نبرد اقتصادی و صنعتی کنونی است.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب»؛ سردار سرتیپ پاسدار حسن شاهوارپور عصر یکشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی گام دوم کارخانه تولید کولرگازی و لوازمخانگی در شهرک صنعتی شماره یک دزفول، اظهار کرد: هدف دشمنان از تحمیل جنگ هشت ساله به ذلت کشیدن ایران و وابسته کردن کشور بود و امروز بهرهبرداری از واحدهای صنعتی در جایجای کشور نشان از بیثمر بودن تلاش دشمنان برای عقب نگهداشتن ایران است.
وی کمک به تولید را از اولویتهای مهم کشور دانست و افزود: بومیسازی قطعات تولیدی و هدفگذاری ساخت ۷۰ درصد از قطعههای مورد نیاز تولید کولرگازی توسط این شرکت، اقدامی بزرگ است.
فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان گفت: دزفول به همت صنعتگران و تولیدکنندگان این شرکت در آینده نزدیک به قطب تولید کولرگازی در کشور تبدیل و بخش زیادی از نیاز داخل به این محصول توسط این شرکت تأمین میشود.
وی افزود: تولید کولرگازی با مصرف برق بهینه بهعنوان یکی از راهبردهای مهم باید مورد توجه مدیران این شرکت باشد.
شاهوارپور با گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر و چهارم خرداد روز ملی مقاومت و پایداری مردم دزفول به مردان و زنان مقاوم خوزستان در هشت سال دفاع مقدس و شهدای سرافراز ایران ادای احترام کرد.
مدیرعامل شرکت صنایع تولیدی خانه سپید مشرقزمین: کارخانه تولید کولرگازی دزفول به مرجع فنی این صنعت در کشور تبدیل میشود
تابش در این آیین با بیان اینکه سختیهای مسیر تولید موجب شکوفایی و خلاقیت میشود، اظهار کرد: ۱۱ میلیون یورو سرمایهگذاری برای خرید ماشینآلات پیشرفته مورد نیاز گام دوم توسعه این شرکت هزینه شده است.
وی افزود: بهرهبرداری از گام دوم توسعه، این کارخانه را به بزرگترین شرکت تولیدکننده وسایل خنککننده و سیستمهای تهویهمطبوع و همچنین مرجع فنی این صنعت در کشور تبدیل میکند.
مدیرعامل شرکت صنایع تولیدی خانه سپید مشرقزمین با اشاره به شکاف میان تولید و مصرف کولرگازی در کشور گفت: سال ۹۷ میزان مصرف کولرگازی در کشور بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه بود که تنها ۶۵ هزار کولر در کشور تولید و مابقی بهصورت واردات و یا قاچاق تأمین میشد.
وی افزود: مصرف کولرگازی در کشور سال ۱۴۰۳ به یک میلیون و ۵۰۰ هزار و تولید داخلی به ۳۶۰ هزار دستگاه رسیده است که همچنان شکاف زیادی میان تولید و مصرف کولرگازی در کشور وجود دارد.
تابش تصریح کرد: راهبرد بومیسازی ۷۰ درصد قطعات مورد نیاز ساخت کولرگازی با تکمیل گام دوم توسعه این شرکت محقق و این مهم موجب میشود تا تولیدات این شرکت توان رقابت اقتصادی را در بازار داخل و خارج کشور داشته باشند.
وی با اشاره به برنامهریزی برای بهرهبرداری از این طرح تا ۱۸ ماه آینده خاطرنشان کرد: کل سرمایهگذاری این طرح هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و سرمایه ارزی ۳۰ میلیون یورو خواهد بود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!