حالت تاریک
شنبه, 03 آذر 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
رشد چشمگیر پرورش میگو در خوزستان
سطح زیر کشت و ذخیره‌سازی بچه‌میگو افزایش یافت؛

رشد چشمگیر پرورش میگو در خوزستان

مدیرکل شیلات خوزستان گفت:امسال، سطح زیر کشت مزارع پرورش میگو در خوزستان با افزایش ۳۶ درصدی به بیش از ۸۱۹ هکتار رسیده است که این رقم نشان‌دهنده رشد ۷۱ درصدی نسبت به سال گذشته است.

به گزارش شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ مرتضی سوری پیش از ظهر امروز شنبه در گفتگوی رسانه‌ای اظهار کرد: در سال جاری، با توجه به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم و سیاست‌گذاری‌هایی که سازمان شیلات ایران و به‌تبع آن شیلات خوزستان پیگیری می‌کنند، توسعه آبزی‌پروری در مناطق ساحلی و اقتصاد دریا محور به‌صورت جدی در دستور کار این اداره کل قرار گرفت.

 وی افزود: امسال سطح زیر کشت مزارع پرورش میگو در استان با رشد ۳۶ درصدی به بیش از ۸۱۹ هکتار رسیده و همچنین میزان پست لارو یا بچه‌میگو ذخیره‌سازی شده در مزارع پرورشی ۱۴۱ میلیون قطعه بوده که این میزان حدود ۷۱ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

 مدیرکل شیلات خوزستان با اشاره به ظرفیت بالای آبزی‌پروری خوزستان به‌ویژه در ۲۲۰ کیلومتر نوار ساحلی استان، گفت: تاکنون ۳۱ هزار هکتار از اراضی مستعد پرورش ماهیان دریایی و میگو شناسایی شده و اقدامات مطالعاتی و اخذ مجوزها در حال انجام است.

 سوری ابراز امیدواری کرد: جهش خوبی در اقتصاد دریا محور باهدف رشد تولید، ارزآوری، اشتغال‌زایی، بهبود معیشت مردم و ایجاد امنیت غذایی خواهیم داشت و از جمله اقدامات لازم برای توسعه این بخش را هدایت صاحبان سرمایه به چرخه تولید و انجام حمایت‌های لازم به‌منظور راه‌اندازی مزارع راکد و نیمه‌فعال عنوان کرد.

 وی در خصوص نحوه ارائه تسهیلات به بهره‌برداران بیان کرد: در حال حاضر، سامانه سیتا برای پرداخت تسهیلات ارزان قیمت از محل بند الف تبصره ۱۸ فعال است و همچنین مؤسسات مالی و اعتباری بنیاد برکت و صندوق کارآفرینی امید باهدف حمایت از تولیدکنندگان خدمات ویژه‌ای برای توسعه فعالیت‌های آبزی‌پروری ارائه می‌کنند.

 مدیرکل شیلات خوزستان با تأکید بر اینکه شیلات محدود به حوزه آبزی‌پروری و صید و صیادی نیست، یادآور شد: کلیه حلقه‌های موردنیاز جهت تقویت زنجیره تولید و ارزش هدف‌گذاری شده‌اند و در مناطق مختلف استان در زمینه کارخانه خوراک آبزیان، مزارع پرورش، کارخانه‌های فراوری و پایانه‌های صادراتی ظرفیت‌های خوبی وجود دارد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از