
کودکان دنیای دیجیتال؛
بازیهای دیجیتال کودکان را زمینگیر کردهاند
با گذر زمان و پیشرفت فناوری و تکنولوژی بازیهای کودکان تفاوت زیادی کرده است، و کودکان از بازیهای بومی به بازیهای رایانهای رسیدهاند.
به گزارش خبرنگار شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب»؛ با گذر زمان و پیشرفت فناوری و تکنولوژی بازیهای کودکان تفاوت زیادی کرده است.
امروزه کودکان با دردستداشتن تبلت و گوشی بیشتر با بازیهای رایانهای روی آوردند، این بازیها هرچند که هوش کودکان را درگیر میکنند، ولی فعالیت جسمانی انجام نداده و این بهمرورزمان باعث ایجاد عوارض جسمانی برای کودکان میشود.
درگذشته که خبری از موبایل و تبلت نبود و استفاده از اینترنت اصلاً رایج نبود، بچهها «قایمباشک، هفتسنگ، فوتبال و نهایتاً اسم و فامیل منچ» و بازیهای دیگر بومی محلی انجام میدادند.
این بازیها هم هوش و ذکاوت را درگیر میکرد هم باتوجهبه فعالیت جسمی که انجام میدادند نوعی ورزش نیز حساب میشد.
از دیگر مزایای بازیهای گذشته دوستی و همدلی بین بچهها بیشتر میشد، ازآنجاییکه این بازیها بهصورت چندنفره برگزار میشود، بنابراین کودک اجتماعی و با روانی سالمتر رشد میکرد. اما بازیهای گوشی بیشتر تکنفره و کودک بهمرور منزویتر میشود، همچنین در گذر زمان بهخاطر حضور مداوم در فضای مجازی برای پیداکردن دوست و برقراری ارتباط با مشکل برمیخورد.
متأسفانه خانوادهها از سنین پایین با در اختیار گذاشتن گوشی و تبلت به کودکان آنها را وابسته به فضای مجازی بهطوریکه ترک این عادت بد در آینده از آنها برای خانواده بسیار سخت خواهد بود.
بهطوریکه خانوادهها برای پسگرفتن گوشی و تبلت از کودک با پرخاشگری و گریه شدید آنها مواجه خواهند شد، اینها نمونه از ضررهای گوشی و تبلت است که باعث میشود کودک پرخاشگر و منزوی شود.
خانوادهها با برنامهریزی که در اختیار کودک برای استفاده از گوشی میگذارند میتوانند استفاده بیش از حد آنها را از گوشی کم کنند. همچنین با وقتگذاشتن برای کودکان و مشارکت در بازیهای که بهدوراز گوشی باشند، میتوانند علاوه بر گذراندن اوقات شاد در کنار خانواده و داشتن خانواده سالم در کنار هم کودکان را از وابستگی به گوشی دور کنند
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!