حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
فرد مدعی نفوذ در ادارات ایذه دستگیر شد
دادستان ایذه:

فرد مدعی نفوذ در ادارات ایذه دستگیر شد

دادستان ایذه گفت : فردی که با ادعای داشتن نفوذ در ادارات دولتی و دستگاه قضایی، مبالغی را از شهروندان دریافت کرده بود، شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی دادگستری ایذه؛ صادق دقیقیان اظهار کرد: با وصول اخباری مبنی بر اینکه شخصی با معرفی خود به‌عنوان مأمور دولتی و نیز ادعای نفوذ در ادارات و مراجع قضایی وجوه قابل‌توجهی را با وعده انجام امور اداری و قضایی از شهروندان دریافت نموده است، با رصد اطلاعاتی و دستور قضایی طی یک عملیات غافل‌گیرانه توسط مأمورین پلیس آگاهی شهرستان ایذه شناسایی و دستگیر شد.

وی افزود: در تحقیقات اولیه مشخص شد این شخص هیچ سمت رسمی در ارگان‌های دولتی نداشته و این ادعا‌ها را صرفاً جهت تحصیل وجوه از مردم بیان نموده و جرایم ارتکابی را نسبت به افراد متعددی مرتکب شده است.

دادستان ایذه با بیان اینکه پس از طی فرایند قانونی لازم تصویر ایشان در اجرای بند «ب» ماده ۹۶ قانون آیین دادرسی کیفری جهت شناسایی افراد مال‌باخته احتمالی منتشر می‌گردد، گفت: چنانچه شهروندان گرامی وجهی در این راستا به این شخص پرداخته باشند می‌توانند با در دست داشتن مستندات لازم به دفتر دادستانی و یا دفتر شعبه سوم بازپرسی دادسرای ایذه مراجعه نمایند.

دقیقیان با تأکید بر نقش مردم در مقابله با سودجویان از شهروندان خواست که در صورت مشاهده چنین تخلفاتی، مراتب را بی‌درنگ از طریق سامانه تلفنی حفاظت و اطلاعات دادگستری استان به‌شماره ۱۵۸۰ اطلاع دهند و از اعتماد به افراد سودجو خودداری کنند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!