
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی:
مدیریت رئیسی در بحرانها الگوی امروز ماست
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: آیتالله رئیسی رئیسجمهوری بود که دفتر کارش را در دل محرومان بنا کرده بود؛ نه اهل شعار بود، نه دنبال تبلیغات. آمده بود تا خدمت کند و در همین راه هم به شهادت رسید.
مجتبی یوسفی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاعرسانی «رهیاب»؛ اظهار کرد: با نزدیک شدن به سالروز شهادت آیتالله سید ابراهیم رئیسی، باید یاد کنیم از شخصیت والایی که در طول عمر خود، بهویژه در مسئولیت ریاستجمهوری، الگوی بیبدیل خدمت بیمنت به مردم بود. رئیسجمهوری که مردمی بودن را نه در شعار، بلکه در عمل معنا کرد.
نخستین سفر به خوزستان؛ از جنس مسئولیتپذیری
وی افزود: یکی از اولین اقدامات دکتر رئیسی پس از آغاز به کار دولت مردمی، سفر به استان خوزستان در اوج بحران کمآبی و گرمای طاقتفرسا بود. او در روزهایی که مردم مناطق پاییندست استان با مشکل آب شرب دست و پنجه نرم میکردند، بدون فوت وقت به خوزستان آمد تا شخصاً از نزدیک در جریان مسائل قرار گیرد.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: در طول حدود سه سال ریاستجمهوری، شهید رئیسی بیش از هشت مرتبه به خوزستان سفر کرد. نه برای نمایش و تبلیغات، بلکه برای حضور میدانی در دل محرومترین مناطق استان. او باور داشت که دفتر رئیسجمهور باید در قلب مردم، بهویژه محرومان، مستقر باشد.
وی با اشاره به اینکه شهادت در نقطه صفر مرزی؛ اوج تعهد به مردم است، بیان کرد: نقطهای که شهید رئیسی در آن به شهادت رسید، دورافتادهترین منطقه کشور بود؛ همانجا که نشان داد رئیسجمهور این کشور در میان مردم و برای مردم جان میدهد. شهادت او گواه صداقتش در میدان خدمت بود.
یوسفی عنوان کرد: شهید رئیسی ولینعمتان این نظام را پابرهنگانی میدانست که چهل سال در کنار انقلاب ایستادهاند. خانوادههای شهدا، محرومان، روستاییان و مستضعفان کسانی بودند که همواره در کلام و عمل او جایگاه ویژهای داشتند.
وی در خصوص مدیریت بحران در زمانه کرونا در دولت شهید رئیسی گفت: دولت شهید رئیسی در شرایطی کار خود را آغاز کرد که کشور درگیر بحران اپیدمی کرونا بود. روزهایی که بیش از ۷۰۰ نفر در روز بر اثر کرونا جان میباختند. با مدیریت جهادی و واردات سریع واکسن، این بحران به شکلی مؤثر مهار شد.
آبرسانی به ۵۰۰۰ روستا؛ جلوهای از مدیریت میدانی
یوسفی تصریح کرد: در اقدامی بزرگ و بیسابقه، آبرسانی به بیش از پنجهزار روستای کشور با حمایت مجلس و تلاش دولت شهید رئیسی اجرا شد. این طرح با همکاری سپاه و بسیج سازندگی، نماد خودباوری ملی بود.
وی افزود: در کمتر از سه سال، دولت مردمی موفق شد بیش از ۸ هزار کارگاه و کارخانه را از حالت تعطیلی خارج کند. احیای این واحدها امید را به کارگران و فعالان اقتصادی بازگرداند.
نابسامانی امروز؛ حاصل وعدههای بیعمل دیروز
یوسفی بیان کرد: برخی از کسانی که امروز مسئولیت دارند، همانهایی بودند که روزی وعده حل سریع مشکلات آب، برق، مسکن و ارز را دادند. اما اکنون در همین چند ماه ابتدایی، شاهد بحرانهای جدی در تأمین آب و برق خوزستان هستیم.
بازی با آمار و تخریب؛ ابزار مدعیان امروز
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: تخریبهای ناجوانمردانه علیه شهید رئیسی، ابزار کسانی بود که کارنامهای درخشان نداشتند و تلاش میکردند ضعف خود را پشت سیاهنمایی پنهان کنند. اما مردم عملکرد را میفهمند، نه شعار و وعده.
وی با اشاره به توسعه بیمارستانها عنوان کرد: در همین مدت کوتاه، ظرفیت بیمارستانی کشور حدود ۱۹ هزار تخت افزایش یافت. در خوزستان، پروژههای درمانی مثل ICU و تجهیزات پزشکی در بیمارستانهای بزرگی چون امام گلستان عملیاتی شد.
معاهدات بینالمللی؛ گشایش در دیپلماسی اقتصادی
وی افزود: عضویت ایران در سازمانهایی همچون شانگهای و بریکس، در دوره ریاستجمهوری شهید رئیسی رقم خورد. این حرکتها زمینه تعامل اقتصادی عادلانه با جهان و کشورهای همسایه را فراهم آورد.
خدمت بیمنت؛ رئیسجمهور از جنس مردم
این مقام مسئول ادامه داد: روزی که رئیسجمهور از اپراتورهای ثبت مشکلات مردمی درباره ناهار خوردنشان سؤال کرد، نشان داد که شأن خود را بالاتر از مردم نمیبیند. این صداقت از سر صفای باطن بود، نه تبلیغات.
یوسفی گفت: آیتالله رئیسی در اوج مظلومیت و در نهایت صداقت، به مقام شهادت رسید. رئیسجمهوری که با خلوص و اعتقاد، مسیر حاج قاسمها و شهید رجاییها را ادامه داد و سندی شد بر این حقیقت که جمهوری اسلامی هنوز خادمانی دارد که جانشان را بر سر خدمت به مردم میگذارند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!