حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
بحران انرژی تولید را زمین‌گیر کرده است
مدیر‌عامل سیمان خوزستان:

بحران انرژی تولید را زمین‌گیر کرده است

مدیرعامل سیمان خوزستان، با انتقاد از ناترازی انرژی در استان خوزستان گفت: بیشترین سهم از محدودیت برق و گاز به این استان تحمیل شده و ادامه این روند، تولید و تأمین سیمان در بازار را با بحران جدی روبه‌رو خواهد کرد.

علی حاجت‌پور در گفتگو با خبرنگار شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ با اشاره به اهمیت خدمت‌رسانی در شرایط کنونی اظهار کرد: اگر بتوانیم در مسیر حق و عدالت گام برداریم و شیعه و پیرو واقعی باشیم، قطعاً به سعادت دنیا و آخرت دست خواهیم یافت. امروز صنعت سیمان، به‌ویژه در استان خوزستان، با مسئولیت بزرگی در قبال توسعه اقتصادی کشور روبه‌روست.

وی با بیان اینکه تجربه مدیران از بدنه صنعت یک سرمایه ملی است، افزود: خوشبختانه افرادی نظیر وزیر صنعت معدن و تجارت، «سید محمد اتابک» که سال‌ها در صنعت کشور فعالیت کرده‌اند، امروز در جایگاه تصمیم‌گیری حضور دارند. این شناخت دقیق از مسائل صنعتی، به‌ویژه در حوزه سیمان، فرصتی ارزشمند برای رفع مشکلات اساسی مانند ناترازی انرژی فراهم کرده است.

مدیر عامل سیمان خوزستان با تاکید بر سهم بالای خوزستان از محدودیت‌های انرژی گفت: متأسفانه بیشترین حجم محدودیت برق و گاز کشور به استان خوزستان تحمیل شده است، در حالی که این استان خود از قطب‌های تولید انرژی در کشور به شمار می‌رود. این مسئله ناعادلانه، صنعت سیمان را به شدت تحت تأثیر قرار داده است.

وی با اشاره به تشکیل جلسات مختلف در خصوص رفع محدودیت‌ها بیان کرد: با تلاش مسئولان، جلساتی در سطح استانی و ملی برگزار شده و مصوباتی نیز به تصویب رسیده است، اما خروجی این جلسات به دلیل نبود ضمانت اجرایی در سطح استان، هنوز منجر به حل ریشه‌ای مسئله نشده است. انتظار داریم که این موضوعات در سطح ملی حل و فصل شوند.

مدیرعامل سیمان خوزستان با بیان اینکه کارخانه تحت مدیریت وی ظرفیت برق ۴۸/۵ مگاوات دارد، گفت: در شرایط عادی، روزانه ۸ هزار تن تولید داریم، اما در عمل به دلیل محدودیت انرژی، میزان مصرف به ۳۹ مگاوات کاهش یافته است که این مقدار فقط پاسخگوی تولید کلینکر است و عملاً امکان تحویل سیمان به بازار وجود ندارد.

وی با هشدار نسبت به محدودیت‌های گازی در فصل تابستان افزود: همانند سال‌های گذشته، از اواسط خردادماه با کاهش گاز مواجه می‌شویم. هرچند اقداماتی برای جایگزینی سوخت انجام شده، اما کیفیت پایین این سوخت‌ها باعث کاهش شدید تولید خواهد شد. اگر گاز قطع شود، دیگر نمی‌توانیم سیمانی به بازار عرضه کنیم.

حاجت‌پور در بخش دیگری از سخنان خود به نابرابری در توزیع انرژی اشاره کرد و گفت: استان‌هایی مانند لرستان که آلایندگی و صنعت خاصی ندارند، همچنان از سهمیه گاز برخوردارند، در حالی که در خوزستان حتی یک واحد سیمان سهم واقعی انرژی ندارد. ما مجبور به استفاده از مازوت هستیم که هم پرهزینه است و هم آسیب‌زا برای محیط زیست.

وی در پایان ضمن قدردانی از پیگیری‌های انجام‌شده از سوی مسئولان گفت: از زحمات وزیر صمت که با جدیت پیگیر مسائل انرژی بودند، قدردانی می‌کنم، اما مشکلات همچنان باقی‌ است. انتظار داریم با حمایت‌های مؤثرتر در سطح ملی، زمینه پایداری تولید و تأمین مستمر سیمان برای بازار فراهم شود.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!