حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
مدیرکل هواشناسی خوزستان خبر داد:

کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان

تا روز شنبه دمای هوا در جنوب غرب خوزستان ۶ تا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل هواشناسی خوزستان؛ محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی امروز همچنان دما در اغلب نقاط استان روند افزایشی دارد و سپس تا روز شنبه روند کاهشی خواهد داشت.

وی افزود: از امروز پنجشنبه بارش‌های پراکنده به‌ویژه در مناطق شمال غربی، شمالی، شمال شرقی، شرقی و ارتفاعات خوزستان آغاز شده و تا صبح یکشنبه ادامه دارد که این بارش‌ها همراه با رعدوبرق، وزش باد متوسط تا شدید، تندبادهای لحظه‌ای و احتمال ریزش تگرگ در برخی مناطق است.

هشدار گردوخاک

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: با افزایش سرعت باد از امروز تا شنبه، در مناطق غربی، جنوب غربی، جنوبی و مرکزی استان، گردوخاک محلی و موقت، محتمل است. پ، در این مدت، آب‌های شمال خلیج‌فارس مواج بوده و احتمال رگبار و رعدوبرق در این منطقه وجود دارد.

وی افزود: در شبانه‌روز گذشته گرم‌ترین نقطه استان امیدیه با دمای ۴۰/۴ درجه سانتیگراد و سردترین نقطه نیز شهرستان ایذه با دمای ۱۲/۱ درجه سانتیگراد بود همچنین بیشینه دمای اهواز ۳۹/۱ و کمینه دمای آن ۲۰/۶ درجه سانتیگراد گزارش شد.

شهروندان از تردد در مناطق پرخطر خودداری کنند

باتوجه‌به پیش‌بینی وزش باد شدید، رگبارهای ناگهانی و احتمال گردوخاک، توصیه می‌شود مردم از تردد غیرضروری در مناطق در معرض خطر خودداری کرده و اخبار هواشناسی را پیگیری کنند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!