حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
۵ چالش اصلی صنایع خوزستان شناسایی شد
معاون امور صنایع اداره‌کل صمت خوزستان:

۵ چالش اصلی صنایع خوزستان شناسایی شد

معاون امور صنایع اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: پنج چالش اصلی که صنایع کوچک و بزرگ استان با آن روبرو هستند شناسایی و احصا شده و برنامه‌ریزی برای رفع این مشکلات در حال انجام است.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت خوزستان؛ احسان راهگرد روز دوشنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات صنایع خوزستان در محل این اداره‌کل اظهار کرد: تأمین انرژی مهم‌ترین چالش پیش‌روی صنایع است؛ صنایع بالادستی به دلیل محدودیت‌های انرژی دچار توقف یا کاهش تولید شده‌اند و این موضوع بر عملکرد صنایع کوچک نیز تأثیر گذاشته است.

وی افزود: برای کاهش زیان واحدهای صنعتی، جلسات متعددی با دستگاه‌های مرتبط به‌منظور تامین انرژی و مدیریت بحران برگزار شده است.

معاون امور صنعت، معدن و تجارت خوزستان تأمین مالی را دومین چالش اساسی صنایع استان دانست و گفت: چه در روش‌های سنتی مانند تسهیلات بانکی و چه در مدل‌های نوین مانند تامین مالی زنجیره‌ای «SCF»، با موانع مختلفی مواجه هستیم. طی ماه‌های اخیر جلسات تخصصی برای تسهیل تامین مالی واحدهای تولیدی برگزار شده که قطعاً در آینده تأثیرگذار خواهد بود.

وی افزود: ناترازی ارزی و دشواری در واردات مواد اولیه، سومین چالش جدی حوزه صنعت است. بسیاری از صنایع برای تامین مواد اولیه وارداتی با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو هستند.

راهگرد ادامه داد: خوشبختانه برنامه تولید همه واحدها تایید شده و ارز مورد نیاز تامین مواد اولیه در حال تخصیص است، اما در زمینه خرید ماشین‌آلات هنوز محدودیت‌ها و سقف‌های ارزی مانع‌ساز هستند که در حال پیگیری برای رفع آن‌ها هستیم.

وی با اشاره به چالش زیرساخت و کمبود زمین صنعتی به‌عنوان چالش چهارم تصریح کرد: شهرستان‌هایی مانند اهواز، دزفول، شوش و شوشتر با محدودیت در تخصیص زمین مواجه‌اند که حل این مسئله مسیر سرمایه‌گذاری را هموار خواهد کرد.

این مقام مسئول تعامل با دستگاه‌های خدمات‌رسان و نهادهای مالی را پنجمین چالش برشمرد و اضافه کرد: در سال گذشته بیش از ۸۰ درصد مصوبات کارگروه‌های استانی درباره امهال و تقسیط بدهی‌ها با همراهی بانک‌ها به‌ویژه بانک کشاورزی اجرایی شد، اگرچه بخشی از مصوبات به دلیل کمبود نقدینگی واحدها عملیاتی نشد.

وی عنوان کرد: واحدهای تولیدکننده فولاد در ماه‌های اخیر به دلیل محدودیت انرژی با یک‌سوم ظرفیت تولید فعالیت داشتند، اما با تأمین شیفت شب، تولید بهبود یافته و صنایع پایین‌دست نیز در حال بازگشت به شرایط عادی هستند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!