حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
اجرای قانون در ورزش ضروری است
مدیرکل ورزش‌ و جوانان خوزستان:

اجرای قانون در ورزش ضروری است

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: اجرای دقیق قانون در هیأت‌های ورزشی، تنها راه تضمین سلامت، شفافیت و پیشرفت در ساختار ورزش استان است. اگر نظارت نباشد، مسیر توسعه منحرف می‌شود.

به گزارش خبرنگار شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ حمید بنی‌تمیم در نشستی که با حضور دکتر ناطق نوری و اعضای مجمع برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری مجامع عمومی و نظارت بر اجرای دقیق قوانین، یکی از وظایف اصلی هیئت‌های ورزشی است.

وی با اشاره به گزارش‌های ارائه‌شده در این جلسه، افزود: تقویم ورزشی سال جاری، عملکرد سال گذشته و همچنین گزارش مالی هیئت‌ها مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.»

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان با اشاره به عملکرد مالی اداره کل، تصریح کرد: با وجود ۳۰ انجمن زیرمجموعه، نگاه ویژه‌ای به این رشته‌های ورزشی داشته‌ایم و عملکرد نسبتاً قابل قبولی داشتیم، هرچند برخی کاستی‌ها نیز وجود دارد که ان‌شاءالله در سال جدید رفع خواهیم کرد.

انتقاد از بی‌ملایمتی‌های بیرونی

بنی‌تمیم در ادامه به برخی انتقادات بیرونی اشاره کرد و گفت: متأسفانه گاهی با وجود زحمات زیاد همکاران، شاهد بی‌ملایمتی‌هایی از بیرون هستیم که جای تأمل دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگرچه طرح این مسائل در رسانه‌ها چندان آسان نیست، اما امیدواریم با همکاری همه دستگاه‌ها، شاهد پیشرفت هرچه بیشتر ورزش استان باشیم.

در ادامه هومن خدری اظهار کرد: با توجه به اینکه مسئول هیأت چندین رشته ورزشی هستیم، اقدامات و برنامه‌های مسابقاتی که برگزار کرده‌اید را خدمتتان اعلام می‌کنم. در گزارش مجمع امسال، ۸۵ مسابقه مختلف برگزار کردیم، ۲۰۰ رویداد ورزشی همگانی داشتیم، و در حوزه آموزش نیز ۴۵ دوره آموزشی برگزار کردیم. همچنین اعزام‌های مختلفی داشتیم که منجر به کسب ۳۸ مدال ملی برای استان خوزستان شد.  

وی افزود: همان‌طور که رئیس فدراسیون اشاره کرد، یکی از اهداف ما توسعه ورزش‌های آبی است که انشاالله در دستور کار قرار خواهد گرفت و آن را به عنوان هدف اصلی امسال دنبال خواهیم کرد.  

رئیس هیات ورزش‌های همگانی خوزستان گفت: رشته‌های زیرمجموعه ما واقعاً پرهزینه هستند. درخواست ما از سازمان‌های مربوطه، به‌ویژه سازمان آب و شهرداری، بیشتر در مورد مکان برگزاری این رویدادها است. همان‌طور که در جلسه اشاره شد، حتی سرمایه‌گذارانی هستند که حاضرند در استان خوزستان سرمایه‌گذاری کنند و ورزش گردشگری را توسعه دهند «که زیرمجموعه ورزش‌های ماست»، اما فرآیند اخذ مجوزها و مصوبات گاهی به‌حدی طولانی است که برخی از ورود به این حوزه منصرف می‌شوند. اگر این روند تسهیل شود، انشاالله اتفاقات خوبی در این زمینه رخ خواهد داد.  

وی بیان کرد: هم‌ اکنون در خوزستان ۲۷ رشته ورزشی فعال داریم. راگبی «به‌عنوان رشته المپیکی» و طناب‌کشی را نیز فعال خواهیم کرد. ورزش‌های آبی و هوایی ما کاملاً فعال هستند و برای گسترش این رشته‌ها بیشتر تلاش خواهیم کرد.  

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!