حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
بخشیدن قاتل به حرمت امام رضا (ع)
رئیس دادگستری دزفول خبر داد:

بخشیدن قاتل به حرمت امام رضا (ع)

رئیس دادگستری دزفول گفت: مادر مقتول در یکی از پرونده‌های کیفری این شهرستان با حضور خادمان امام رضا (ع) و در راستای پویش «به حرمت امام رضا (ع) می‌بخشم» از قصاص قاتل فرزند خود گذشت.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط‌عمومی دادگستری خوزستان؛ مصطفی آباد اظهار کرد: جوانی که به اتهام ارتکاب قتل عمد در دزفول به قصاص محکوم شده بود هم‌زمان با دهه کرامت و با حضور خادمان امام رضا (ع) در منزل مادر مقتول به حرمت امام رئوف (ع) و با رضایت اولیای دم از چوبه دار رهایی یافت.

وی با بیان اینکه دو سال پیش اختلاف دو پسرخاله منجر به قتل یکی از آنها شد افزود: اعضای شوراهای حل اختلاف و صلح یاران این شهرستان طی دو سال گذشته با برگزاری بیش از ۷۵ نشست با خانواده این مقتول به‌عنوان اولیای دم برای کسب رضایت تلاش فراوانی در این پرونده انجام دادند.

رئیس دادگستری دزفول گفت: طی روزهای اخیر موافقت اولیه توسط مادر مقتول برای گذشت از قصاص فرزند خود حاصل شده بود؛ ولی به دلیل مداخله برخی خویشاوندان این خانواده مقتول، موضوع رضایت با چالش مواجه بود.

وی افزود: سرانجام پس از دو سال نشست اعضای شوراهای حل اختلاف و صلح یاران این شهرستان، هم‌زمان با دهه کرامت و حضور خادمان امام رضا (ع)، گذشت از قصاص قاتل به حرمت امام رضا (ع) نهایی شد.

آباد با بیان اینکه اصلاح و حل اختلاف بین مردم توصیه‌ای دینی و اخلاقی است تصریح کرد: استفاده از پویش‌های معنوی و بهره‌گیری از ارزش‌های اخلاقی همچون آموزه‌های دینی می‌تواند کمک بسیار زیادی در روند رسیدگی و حل‌وفصل اختلافات و ایجاد آرامش در جامعه داشته باشد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!