حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
تولید سالیانه ۲۴ هزار تن بامیه در خوزستان
مدیر زراعت جهاد کشاورزی خوزستان مطرح کرد:

تولید سالیانه ۲۴ هزار تن بامیه در خوزستان

مدیر زراعت جهاد کشاورزی خوزستان گفت: سالیانه ۲۴ هزار تن محصول بامیه از زمین‌های کشاورزی استان برداشت و روانه بازار می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط‌عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان؛ کورش نوروزی با اشاره به اینکه خوزستان یکی از قطب‌های تولید سبزی و صیفی در کشور است اظهار کرد: بامیه به‌عنوان یکی از سبزی‌های باکیفیت، سالیانه در حدود ۲۰۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی استان کشت می‌شود. 

وی با بیان اینکه بامیه به دو صورت کشت مستقیم و کشت زیر پلاستیکی انجام می‌شود افزود: تولید سالیانه این محصول ۲۴ هزار تن است که در اکثر شهرهای استان از جمله اهواز، حمیدیه، دشت آزادگان، شادگان، باوی، هویزه، دزفول و شوشتر کشت می‌شود.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی خوزستان گفت: این محصول در دو فصل زراعی کشت می‌شود که در تولید بهاره کشت از نیمه دوم آذرماه آغاز و تا نیمه دوم فروردین ادامه دارد و برداشت نیز از اوایل اردیبهشت تا اواخر خرداد خواهد بود؛ در تولید پاییزه نیز کشت از نیمه دوم تیرماه آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد و برداشت از نیمه دوم مهرماه تا اواخر آبان انجام می‌شود. 

وی افزود: بامیه خوزستان پس از برداشت علاوه بر مصرف بازار داخلی به کشورهای کویت، ترکیه و عراق و اتحادیه اوراسیا صادر می‌شود.

بامیه، گیاهی گرمسیری باارزش غذایی و دارویی بالا، به طور گسترده در استان خوزستان کشت می‌شود و نقش مهمی در سبد غذایی خانوارهای این منطقه دارد. کارشناسان کشاورزی از افزایش سطح زیر کشت این گیاه در سال‌های اخیر خبر می‌دهند

این گیاه که میوه‌ای غلاف‌دار و سبزرنگ دارد، در مناطق گرمسیری به‌خوبی رشد می‌کند و شرایط اقلیمی خوزستان آن را به یکی از بهترین مناطق برای کشت بامیه تبدیل کرده است. شهروندان خوزستانی از بامیه بیشتر برای طبخ غذاهایی مانند خورش بامیه استفاده می‌کنند که یکی از غذاهای سنتی و محبوب در این استان به شمار می‌رود.

بامیه سرشار از فیبر، ویتامین C، و ترکیبات آنتی‌اکسیدان است که به تقویت سیستم ایمنی، بهبود گوارش و کاهش قند خون کمک می‌کند. این گیاه همچنین خاصیت ضدالتهابی دارد و در طب سنتی به‌عنوان دارویی طبیعی برای درمان بیماری‌هایی مانند کولیت و سرفه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

گفتنی است، سالیانه بیش از ۳۷ نوع سبزی و صیفی در زمین‌های زراعی خوزستان کشت می‌شود که دارای مزیت‌های صادراتی به سایر استان‌ها و کشورهای خارجی است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!