حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
تولید فکر افزار در تقابل با جنگ رسانه‌ای
مدیرکل حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان مطرح کرد:

تولید فکر افزار در تقابل با جنگ رسانه‌ای

مدیرکل حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان گفت: تغییر پدافند در میدان جنگ مدرن رسانه‌ای با تغییر شکل تولید محتوا جهت تشکیل یک مغزافزار که منجر به تولید فکر افزارهای مؤثر می‌شود، امکان‌پذیر است.

محمد شهباز در گفتگو با شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ پیرامون رویکرد دشمن در جنگ ترکیبی اظهار کرد: جنگ امروز، جنگ ترکیبی و معرفتی شناختی است، لذا دشمن همه ابزارها و ظرفیت‌های خود را پای‌کار آورده است، تا جایی که استفاده از هنر، رسانه و ادبیات نیز به‌عنوان ابزاری برای رسیدن به این هدف استفاده می‌کند.

وی راهکار پدافند در عرصه این سبک از جنگ مدرن را در تغییر شکل تولید محتوا عنوان کرد و افزود: ما باید برای مخاطب‌های خاص، تولید تخصصی داشته باشیم، از اشکالات عمده اقدامات ما این است که هدف ما عموم مردم است و به علت این‌که کار تخصصی نیست اهداف ما را پوشش نمی‌دهد.

مدیرکل حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان تعیین هدف در تولید محتوای تخصصی برای جنگ ترکیبی شناختی را لازم دانست و گفت: در این نوع جنگ هدف عامه مردم نیست، به همین منظور لازم است که جامعه هدف مشخص شود. تعیین هدف از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، تا حدی است که در تعیین موضوع تأثیر بسزایی می‌گذارد.

شهباز با تشریح روند تولید محتوای تخصصی خاطرنشان کرد: در تولید محتوای تخصصی پس از تعیین هدف می‌توان محتوای مناسب باتوجه‌به طبقه مخاطب، تولید کرد «به‌عنوان‌ مثال چنانچه هدف ما جامعه دانش‌آموزان است و می‌خواهیم بازی رایانه‌ای برای آن تولید کنیم» لذا اول شناسایی مخاطب، بعد از آن نوع ذائقه بررسی و مشخص می‌شود سپس محتواسازی به‌گونه‌ای تولید می‌شود که ذهن مخاطب آمادگی پذیرش آن را داشته باشد.

وی افزود: ما برای مقابله با آن، باید روی مخاطب خود هدف‌گذاری کنیم با توجه‌ به فرمایشات مقام معظم رهبری امروزه بازی‌های رایانه‌ای یکی از ابزارهای جنگ است، پس ما می‌توانیم شرح حوادث و سرگذشت جنگ تحمیلی را به‌صورت بازی رایانه‌ای برای نسلی که درکی از آن ایام ندارند تولید کنیم.

شهباز با انتقاد از رویکرد اهالی رسانه در عدم تولید محتوای تخصصی گفت: متأسفانه ما ادعای رسانه‌ای بودن داریم، اما در عمل نگاه ما به رسانه جنبه تبلیغاتی یا روابط‌عمومی است. ما باید از این نگاه عبور کنیم به یک اتاق فکر مشترک عملیاتی برسیم که به تولیدات ویژه و فاخر منتهی شود.

وی نامشخص بودن منبع فکری بسیاری از محصولات تولید رسانه‌ای «بازی، پویانمایی و..» کشورهای غربی در جنگ ترکیبی را یکی از دلایل استقبال عموم دانست و از سازمان‌هایی همچون سازمان تبلیغات، ارشاد، حوزه هنری، حوزه علمیه، دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم، شهرداری و روابط‌ عمومی و... خواست جهت تشکیل یک اتاق فکر مغزافزار که منجر به تولید فکر افزارهای مؤثر می‌شود، ورود کنند.

انتهای خبر /

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از