حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
خاموشی‌های مکرر خسارت‌هایی در پی داشت
رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان:

خاموشی‌های مکرر خسارت‌هایی در پی داشت

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: قطعی مکرر، منظم و پیش‌بینی شده همچنین غیرمنظم و اعلام نشده خسارت‌های هنگفتی را به کشاورزان وارد کرده است.

 به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی صنفی کشاورزان خورستان؛ مسعود اسدی با انتقاد از قطعی‌های مکرر برق اظهار کرد: با توجه‌ به عدم بارندگی مناسب در خوزستان به‌منظور آبیاری مزارع در سطح وسیع، کشاورزان نیاز به استفاده از پمپ‌زنی‌های برقی داریم.

وی در این‌ خصوص افزود: قطعی مکرر، منظم و پیش‌بینی شده همچنین غیرمنظم و اعلام نشده خسارت‌های هنگفتی را به کشاورزان وارد کرده است.

 رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: در فصل تابستان امسال با توجه‌ به کمبود برق و ناترازی‌هایی که وجود داشت کشاورزان حداکثر همکاری را با شرایط کشور داشتند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان با بیان اینکه قطعی برق در این فصل که فصل کشت گندم است شرایط را برای کشاورزان سخت خواهد کرد، عنوان کرد: کشت گندم به‌عنوان محصولی پایه برای کشاورزان خوزستانی و راهبُردی برای کشور به دلیل تأمین امنیت غذایی نباید متأثر از قطعی‌های برق شود.

 وی با ابراز نگرانی از قطعی‌های مکرر برق، افزود: قطعاً قطع برق خسارت جبران‌ناپذیری را برای کشاورزان و کشور به دنبال خواهد داشت.

 اسدی با تأکید بر اینکه از مسئولان استان درخواست داریم به قطعی‌های برق پایان دهند، بیان کرد: اگر لازم باشد ما کشاورزان حاضر هستیم برق خانگی‌مان قطع شود؛ اما برق ایستگاه پمپ‌زنی قطع نشود.

 اسدی با بیان اینکه دولت طی برنامه‌ای چند ساله ایستگاه‌های دیزلی را جمع‌آوری و ایستگاه‌های برقی را نصب کرد افزود: از استاندار درخواست داریم در تابستان سال آینده نیز اگر امکان تأمین برق وجود ندارد ایستگاه‌های دیزلی را جایگزین ایستگاه‌های برقی کند.

 وی با بیان اینکه تیمی را برای تشخیص خسارات وارده به کشاورزان ناشی از قطعی برق تعیین کردیم، گفت: انتظار می‌رود دولت نسبت به جبران خسارات کشاورزان اقدامات لازم را انجام دهد.

وی افزود: کشاورزانی که قطعی‌های برق اعلام نشده و بدون برنامه‌ریزی قبلی متضرر شدند دلایل خود را اعلام کنند.

 اسدی بیان کرد: ادامه روند قطعی‌های با برنامه و بدون برنامه برق در استان می‌تواند حدود ۲۰ درصد از تناژ کلی تولید محصولات کشاورزی را کاهش دهد.


انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از