
نماینده مردم در مجلس مطرح کرد:
محرومیت منگشت در حوزه بهداشت و درمان
نماینده مردم ایذه، باغملک، صیدون و دزپارت گفت: منطقه منگشت باوجوداینکه یکی از مناطق خاص خوزستان محسوب میشود، اما جزو محرومترین مناطق استان بهویژه در حوزه بهداشت و درمان است.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب»؛ فرشاد ابراهیمپور نورآبادی در جلسه جمعبندی سفر معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شهرستان ایذه، اظهار کرد: منطقه منگشت شامل چهار شهرستان ایذه، باغملک، صیدون و دزپارت است با مساحتی حدود ۶ هزار و ۷۰۰ کیلومتر مربع ۱۲ درصد مساحت خوزستان و با جمعتی بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر ۷ درصد جمعیت استان را به خود اختصاص داده است که در بکرترین مناطق استان جای گرفته و به گواه آمار بینالمللی خوش آب و هواترین و بهترین اراضی استان در این منطقه قرار دارد.
وی افزود: منطقه منگشت یک پیشینه تمدنی چندهزارساله دارد و قدیمیترین معبد خداپرستی منطقه در منطقه شمی ایذه و در قرن ۵ هجری نیز پایتخت حکومت اتابکان لر بوده است، باتوجهبه شرایطی که منطقه دارد باید نتیجه آن توسعه باشد، اما جزو محرومترین مناطق استان خوزستان بهویژه در حوزه بهداشت و درمان است.
نماینده مردم ایذه، باغملک، صیدون و دزپارت گفت: امروز ما با ضریب اشغال حدود نهدهم کمتر از میانگین ضریب اشغال تخت بیمارستان در ایرانشهر هستیم بهگونهای که ابتداییترین امکانات درمانی را نداریم، این بیعدالتی یک عقبماندگی تاریخی دارد چرا که در بعضی شهرهای استان به علت کثرت بیمارستان مردم حق انتخاب دارد، اما در صیدون و دزپارت ما اصلاً چیزی بنام درمان نداریم و تنها یک مرکز بهداشت با کمترین امکانات وجود دارد.
وی افزود: حوزه منگشت باتوجهبه شرایط اقلیمی یک بستر بسیار خوب برای گردشگری سلامت است، اگر درست بتوانیم سرمایهگذاری کنیم میتوانیم در این منطقه سرمایهگذاری شود، حوزه منگشت در دو حوزه مشکل دارد که چیزی به نام بیمارستان به معنای واقعی وجود ندارد بااینحال با پیگیریهای انجام شده موافقت اولیه احداث بیمارستان ۳۷۰ تختخوابی ایذه صادر شده است که باید عملیات احداث آن هرچه سریعتر اجرا شود.
ابراهیمپور نورآبادی با اشاره به محرومیتهای شهرهای حوزه منگشت توضیح داد: حوزه انتخابیه ایذه، باغملک، صیدون و دزپارت طولانیترین حوزه انتخابیه استان است که از مرز کهگیلویه و بویراحمد آغاز و به چهارمحالوبختیاری میرسد، در حوزه امکانات کمبودهای زیادی وجود دارد، حدود ۵۰ درصد مردم این منطقه تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند و فاقد ان اری دولتی و nucu هستند علاوه بر ان باتوجهبه صعبالعبور بودن نیاز ویژه به اورژانس هوایی و پایگاه اورژانس به شکل گسترده است.
وی با تأکید بر اینکه استقلال کامل دانشکده علوم پزشکی ایذه ضرورت دارد، خاطرنشان کرد: انتظار میرود مرکز جامع شبانهروزی صیدون و دزپارت به حوزه درمانی تبدیل شوند، بر اساس آمار علیرغم همه محرومیتها هیچ شهرستانی بهاندازه شهرهای حوزه منگشت پزشک تربیت نمیکنند.
این مقام مسئول با اشاره اینکه ایذه بالاترین آمار خودکشی را دارد، اضافه کرد: راهاندازی بخش اعصاب و روان بیمارستانهای حوزه منگشت ضرورت دارد.
وی تأکید کرد: باتوجهبه مشکلاتی که در چهار شهرستان حوزه منگشت وجود دارد کادر درمان به معنای واقعی جهاد میکنند و نباید همانند سایر شهرها به آنها نگاه کنیم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!