حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
مراقب اطلاعات کیف پول ارز دیجیتال خود باشید
رئیس پلیس فتا خوزستان هشدار داد:

مراقب اطلاعات کیف پول ارز دیجیتال خود باشید

رئیس پلیس فتا خوزستان از کشف یک پرونده کلاهبرداری و عودت مبلغ یک میلیارد ریال به حساب شاکی توسط کارشناسان این پلیس خبر داد و نسبت به این نوع کلاهبرداری به شهروندان هشدار داد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط‌عمومی پلیس فتا خوزستان؛ کارآگاه علی حسینی اظهار کرد: با مراجعه یکی از شهروندان به این پلیس، مدعی شد که مبلغ یک میلیارد ریال از کیف پول ارز وی کلاهبرداری شده است.

وی افزود: با بررسی‌های فنی و تخصصی کارشناسان فوریت‌های سایبری پلیس فتا مشخص شد که شاکی به قصد رفع نقص فنی تلفن همراه خود، به یکی از مغازه‌های تعمیرات سخت‌افزاری موبایل مراجعه کرده و بدون اینکه برای کیف پول دیجیتالی اقدامات امنیتی قرار دهد، تلفن همراه را به تعمیرکار تحویل داده است.

رئیس پلیس فتا خوزستان گفت: در ادامه مغازه‌دار نیز با سوء‌استفاده از اعتماد و اطمینان شاکی، اقدام به ورود غیرمجاز به اطلاعات شخصی و کیف پول ارز دیجیتال قربانی کرده و تمام ارزهای دیجیتال وی را که معادل یک میلیارد ریال بوده به کیف پول خود انتقال داده و بدین ترتیب از قربانی سرقت کرده است.

وی افزود: ‏با اقدامات کارشناسی همکاران ما، سارق شناسایی و ضمن هماهنگی با مقام قضایی، به این پلیس احضار شد.

حسینی یادآور شد: متهم با مشاهده مستندات گردآوری شده و ادله مجرمانه دیجیتال، راهی جز پذیرفتن بزه انتسابی نداشت؛ در نتیجه مبلغ سرقت شده به حساب مال‌باخته عودت داده شد.

وی توصیه کرد: شهروندانی که مایل به سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال هستند به هیچ‌وجه اطلاعات کیف پول ارزی را در اختیار دیگران قرار ندهند و از قابلیت احراز هویت دومرحله‌ای «FA۲» استفاده کنند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!