
سخنگوی اورژانس خوزستان:
مصدومان چهارشنبهسوری خوزستان به ۸۵ نفر رسیدند
سخنگوی مرکز اورژانس ۱۱۵ خوزستان گفت: براساس آخرین اطلاعات به دست آمده ۸۵ نفر در مراسم چهارشنبهسوری شب گذشته مصدوم و دو نفر فوت شدند.
به گزارش شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی اورژانس خوزستان؛ عارف شرهانی با اشاره به افزایش مصدومان حوادث چهارشنبه سوری در استان به ۸۵ نفر و تعداد فوتیها به دو نفر اظهار کرد: افراد فوت شده به دلیل شدت جراحات در شهرستانهای شوش و دزفول بودند.
وی افزود: بر اساس آمار دریافت شده ۳۲ نفر در حوزه دانشگاه جندی شاپور اهواز، ۶ نفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی آبادان، هفت نفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بهبهان، یک نفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شوشتر و ۴۲ نفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی دزفول در مراسم چهارشنبهسوری شب گذشته مصدوم و خدماترسانی شدند.
سخنگوی مرکز اورژانس ۱۱۵ خوزستان گفت: در چهارشنبهسوری سال گذشته ۷۴ نفر در استان مصدوم شدند و آمار نشاندهنده افزایش مصدومان امسال است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!