حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
وحشت اسرائیل از فاز فنی مذاکرات غیرمستقیم
مذاکرات غیرمستقیم نتانیاهو را نگران کرد:

وحشت اسرائیل از فاز فنی مذاکرات غیرمستقیم

سومین دور گفتگوهای غیر‌مستقیم بین ایران و آمریکا درحالی در فضای فنی‌ و تکنیکی‌ سپری شده است که این روند بیش از پیش موجب نگرانی نتانیاهو و یاوه‌گویی‌های دوباره او درباره پرونده هسته‌ای ایران شده است.

به گزارش شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از شبکه اطّلاع‌رسانی «راه‌ دانا»؛ بنیامین نتانیاهو در تازه‌ترین یاوه‌گویی‌های خود درباره پرونده هسته‌ای ایران بار دیگر گفته است تنها با توافقی بین ایران و آمریکا موافقت خواهیم کرد که در آن مدل لیبی درباره پرونده هسته‌ای ایران پیاده‌سازی شود.

او گفته است ما راکتور‌های هسته ای ایران را نابود می‌کنیم و هیچ چیز کمتر از نابودی کامل توان هسته‌ای ایران قابل قبول نیست.

دست و پا زدن‌های نتانیاهو آن هم در بحبوهه گفتگوهای غیر‌مستقیم ایران و آمریکا، در حالی است که ترامپ بارها عنوان کرده است که قصد دارد حتما با ایران به یک توافق برسد، موضوعی که موجب نگرانی نتانیاهو و سران رژیم صهیونیستی شده است.

از زمان آغاز گفتگوهای غیر‌مستقیم ایران و آمریکا رسانه‌های صهیونیستی تلاش گسترده‌ای برای حاشیه‌سازی و ایجاد جنگ روانی علیه مذاکره کنندگان ایرانی به کار گرفتند چرا که دستیابی به هر توافقی با ایران را به ضرر منافع و موجودیت خود قلمداد می‌کنند.

بسته شدن پرونده هسته‌ای ایران در شرایطی از سوی نتانیاهو مطرح است که رژیم صهیونیستی بدون پذیرش هیچ نوع معاهده بین‌المللی رکورد‌ دار برخورداری از کلاهک‌های هسته‌ای است.

گزارش‌ها از روند سومین دور گفتگوهای غیر مستقیم بین ایران و آمریکا حاکی از آن است که رایزنی‌ها جدی و وارد فضای فنی‌ و تکنیکی‌ شده است.

سید عباس عراقچی، مسئول تیم مذاکره کننده کشورمان در این باره به رسانه‌ها گفت: دور سوم مذاکرات خیلی جدی‌تر از گذشته بود و به تدریج وارد بحث‌های جزئی‌تر، فنی‌تر و تکنیکی‌تر شد.

به نظر می.رسد روند گفتگو‌ها بیش از پیش موجب نگرانی نتانیاهو شده است و باعث شده او بار دیگر لب به یاوه‌گویی درباره پرونده هسته‌ای ایران باز کند.

علی شمخانی، در واکنش به یاوه‌گویی‌های نتانیاهو درباره نابودی راکتور‌های ایران با طرح یک سوال گفته است: این تبعات برای اسرائیل خارج از تصور است اما آیا این تهدیدات ناشی از تصمیم مستقل اسرائیل است یا هماهنگ با ترامپ و پیشبرد مذاکرات با ایران؟

نتانیاهو هیبتی ندارد که درباره مسائل مهم تصمیم‌گیری کند

علیرضا سلیمی، نماینده مردم تهران در مجلس در این باره به خبرنگار سیاسی راه دانا گفت: رژیم صهیونیستی بی‌هویت‌تر از آن است که بخواهد درباره مسائل مرتبت با جمهوری اسلامی ایران کوچکترین اظهارنظری داشته باشد، صهیونیست‌ها هیچ کجای گفتگوهای ایران با آمریکا جایی ندارد.

وی افزود: نتانیاهو مانند حیوان وحشی است که به واسطه فشارهایی که به او وارد می شود فقط جیغ می‌زند، حیوان درنده‌ای که فقط مفهوم کشتار و خونریزی را می‌فهمد نمی‌تواند در مسائل مرتبت با ایران دخالت کند، وزن و هیبتی ندارد که درباره مسائل مهم تصمیم گیری کند.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه نتانیاهو با تمام شکست‌هایی که در طول یک سال و نیم گذشته متحمل شده است همچنان به دنبال بزرگنمایی رژیم جعلی صهیونیستی است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران خودش برای مسائل مربوط به کشور ایران تصمیم‌گیری خواهد کرد زیرا در امور داخلی دارای استقلال است.

سلیمی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی نمی‌تواند نقشی در مسیر گفتگوها که با منطق و دیپلماسی از سوی جمهوری اسلامی ایران در حال دنبال شدن است وارد شده یا آن را منحرف کند.

نتانیاهو تعطیلی پرونده هسته‌ای ایران را به گور می‌برد

سالار ولایتمدار، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به یاوه‌گویی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره پرونده هسته‌ای ایران، گفت: انقلاب اسلامی ایران دارای یک گفتمان مقتدر است که در تمام چهار دهه گذشته پای آن ایستادگی کرده است.

وی با اشاره به اینکه دشمنان ایران تنها یک منطق دارند و آن هم زورگویی است، ادامه داد: نتانیاهو و هر کسی که به دنبال برچیدن پرونده هسته‌ای ایران باشد بداند که این آرزو را به گور خواهد برد چنانچه قصابان قبل از نتانیاهو هم ناکام ماندند.

ولایتمدار با اشاره به اینکه در گفتگوهای غیر مستقیم ایران و آمریکا اصل بر حراست از منافع ملت است تصریح کرد: تمام اصول ما بر پایه حکمت، عزت و مصلحت است و براساس همین اصول پرونده هسته‌ای ما هیچ گاه تعطیل نخواهد شد و مسیرش نیز تغییر نخواهد کرد.

او این را هم گفت که اگر امروز آمریکا التماس کرده که با ایران گفتگو کند به خاطر قدرت بازدارندگی و توان هسته‌ای ایران است والا منطق آمریکا هم زور است.

حالا اما، باید منتظر بود تا ادامه روند گفتگوهای غیر مستقیم دنبال شود روندی که می‌تواند در فضای منطقی و کارشناسی به حل مناقشات و اختلافات در مسئله هسته‌ای ایران و رفع تحریم‌ها منجر شود و یا با زورگویی و زیاده خواهی ایالات متحده و کارشکنی رژیم صهیونیستی نا‌موفق باشد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!