حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
امنیت امروز کشور مرهون ایثار خانواده شهداست
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی:

امنیت امروز کشور مرهون ایثار خانواده شهداست

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر امروز امنیت و عزت داریم، به‌خاطر ایثار مادران شهید است. آن‌ها بی‌چشم‌داشت فرزندانشان را تقدیم انقلاب کردند و باز هم آماده‌اند برای آرمان‌ها جان بدهند.

مجتبی یوسفی در مراسم تقدیر از یک مادر شهید در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب»؛ پیرامون نقش خانواده شهدا در پایداری انقلاب اسلامی اظهار کرد: امروز اگر امنیت و عزتی در کشور داریم، به پشتوانه فرهنگ ایثار و وحدت بین امت و امام است. این امنیت ثمره فداکاری کسانی است که عزیزترین دارایی‌شان را تقدیم این راه کردند.

وی افزود: مادر شهیدی که امشب در جمع ما حضور یافت، نه‌تنها فرزندش را بی‌چشم‌داشت تقدیم انقلاب کرده، بلکه با زبان و عمل اعلام می‌کند که در صورت نیاز، فرزندان دیگرش را نیز فدای آرمان‌های انقلاب خواهد کرد. این ادبیات، برگرفته از فرهنگ صدر اسلام و شهدای نخستین روزهای انقلاب است.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون پس از گذشت ۴۶ سال از پیروزی انقلاب، همچنان روحیه ایثار، ازخودگذشتگی و پایبندی به ارزش‌ها در دل مردم زنده است؛ مردمی که نه با شعار، بلکه با عمل پای انقلاب ایستاده‌اند.

یوسفی ادامه داد: برخی هنوز مردم این سرزمین را نشناخته‌اند و نمی‌دانند که پیوند اعتقادی و دینی ملت ایران با امام و رهبرشان، پیوندی ناگسستنی است. دشمنان بارها تلاش کرده‌اند با ابزارهای تبلیغاتی و تحریم، این ملت را از راه خود بازدارند، اما مردم ما ایستادگی کرده‌اند.

وی تاکید کرد: در حالی که بسیاری از قدرت‌های جهانی در کنار رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا ایستاده‌اند، این مردم بودند که انقلاب را حفظ کردند و اجازه ندادند پرچم آن به زمین بیفتد. ما امروز مدیون خانواده شهدا هستیم؛ آنان که حتی کمترین توقعی ندارند.

این مقام مسئول تصریح کرد: خواسته این خانواده‌ها، همدلی، کار و تلاش بیشتر برای خدمت به مردم است، نه ورود به دعواهای سیاسی، قومیتی یا جناحی. آن‌ها از مسئولان انتظار دارند که از دسته‌بندی‌های بی‌ثمر عبور کرده و برای حل مشکلات مردم، آستین همت بالا بزنند.

یوسفی در پایان خاطرنشان کرد: امروز ملت ایران «ید واحده» است؛ یکپارچه و متحد، پشت سر رهبرشان ایستاده‌اند. باید به چنین مردمی افتخار کنیم. مردم ما با جان‌فشانی، همه محاسبات غلط دشمنان را به‌هم زدند و بار دیگر نشان دادند که این انقلاب، زنده و پویاست.

 

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!