حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
خوزستان گرم‌تر می‌شود
مدیرکل هواشناسی خوزستان:

خوزستان گرم‌تر می‌شود

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: روند افزایش یک تا دو درجه‌ای دما در استان تا اواسط هفته آینده ادامه خواهد داشت.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی هواشناسی خوزستان؛ محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: براساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی امروز و فردا سرعت وزش باد‌ها در مناطق غربی، جنوب غربی و تا حدودی مرکزی استان به صورت متوسط و همراه با تندباد‌های لحظه‌ای خواهد بود و احتمال برخاستن گرد و خاک‌های محلی و موقتی در این مناطق وجود خواهد شد.

وی با بیان اینکه شمال خلیج فارس از فردا در برخی ساعات مواج پیش بینی می‌شود، افزود: روند افزایش یک تا دو درجه‌ای دما تا روز دوشنبه در سطح استان مورد انتظار است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته رامشیر با دمای ۴۶/۱ و ایذه با ۱۸/۷ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند و اهواز به بیشینه دمای ۴۵/۳ و کمینه دمای ۲۶/۷ درجه سانتیگراد رسیده است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!