حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
همکاری ایران و عراق جهت مهار آتش‌سوزی هورالعظیم
استاندار خوزستان تأکید کرد:

همکاری ایران و عراق جهت مهار آتش‌سوزی هورالعظیم

استاندار خوزستان گفت: با توجه به تعهدات بین‌المللی زیست‌محیطی، خواستار اقدام فوری و همکاری مشترک ایران و عراق برای مهار آتش‌سوزی‌های تالاب هورالعظیم، کنترل کانون‌های ریزگرد و رهاسازی حقابه این تالاب هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی استانداری خوزستان؛ سید محمدرضا موالی‌زاده دوشنبه در حاشیه نشست سه‌جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان، با عبدالامیر الشمری، وزیر کشور عراق، با اشاره به تعهدات بین‌المللی کشورها در قالب کنوانسیون‌های زیست‌محیطی از جمله کنوانسیون رامسر و مقابله با بیابان‌زایی، بر ضرورت اقدام فوری برای مهار کانون‌های ریزگرد تأکید کرد.

وی افزود: بر اساس قوانین بین‌المللی، کشورهای هم‌جوار موظف به همکاری در حل معضلات فرامرزی زیست‌محیطی هستند و این موضوع در خصوص تالاب هورالعظیم و کانون‌های ریزگرد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

استاندار خوزستان همچنین با اشاره به تأثیرات مخرب آتش‌سوزی‌های اخیر هورالعظیم بر سلامت مردم و محیط‌زیست منطقه، خواستار رهاسازی حقابه این تالاب از طریق رودخانه دجله و همچنین به‌کارگیری هواپیمای آب‌پاش برای کنترل آتش‌سوزی‌ها شد.

در این دیدار، وزیر کشور عراق با استقبال از پیشنهادات مطرح‌شده، آمادگی کشورش را برای همکاری در این زمینه‌ها اعلام کرد.

در ادامه گفتگوها، طرفین همچنین بر لزوم گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های اقتصادی، راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی و برنامه‌ریزی مشترک برای ایام اربعین حسینی تأکید کردند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!