
فرازی از وصیتنامه شهید «خداخواست بهبهانی»؛
انجمنهای اسلامی تبلیغات را گستردهتر کنند
شهید «خداخواست بهبهانی» در وصیتنامه خود نوشته بود: وصیتم به انجمنهای اسلامی این است که تبلیغات را گستردهتر کنند و از همه مردم میخواهم که آنها را یاری کنند.
به گزارش خبرنگار شبکه اطلاعرسانی «رهیاب»؛ شهید «خداخواست بهبهانی» یکم مهرماه ۱۳۳۵ در رامهرمز متولد شد. پدرش مهدی نام داشت. تا ششم ابتدایی تحصیل کرد. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. بیست و یکم بهمنماه ۱۳۶۱ در فکه بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید.
متن وصیتنامه شهید «خداخواست بهبهانی»:
اینجانب خداخواست بهبهانی که دارای شماره شناسنامه ۸۶۱ که دارای زن و دو فرزند هستم و برای دومین بار به جبهههای حق علیه باطل اعزام میشوم. امام امت رفتن به جبهه را بر همه ما واجب کرده و دیگر هیچ عذری از ما پذیرفته نیست. پس تا عشق خمینی در درون نباشد عاشق مهدی عجل ا... فرج تعالی نخواهم شد.
به فرمان امام لبیک بگویید
و تقاضایم از مسلمانان این است که به ندای امام لبیک بگویند و تا آخرین لحظه زندگی بر علیه کفر بجنگیم چنانکه میدانید طوفان حوادث از شرق و غرب و شمال و جنوب بر کشور اسلامیمان وزیدن، گرفت، به همه دوستان و همه کسانی که مرا میشناسند وداع میکنم و امیدوارم آنها که از من ناراحتند مرا ببخشند.
وصیتم به انجمنهای اسلامی این است که تبلیغات را گستردهتر کنند و از همه مردم میخواهم که آنها را یاری کنند و با آنهایی که بر علیه انجمنهای اسلامی تبلیغ مسجدها را خالی نگذارند و بعد از نماز برایم دعا کنید تا در آن دنیا یار امام بهشتی را ملاقات کنم؛ زیرا تا در این حیات بودم آرزو داشته دست او را ببوسم.
وصیتم به همسرم این است که بچههایم را از برادرانم جدا نکنند و امیدوارم که اگر موقعی از من ناراحت شدید مرا بهخاطر خدا ببخشید و همچنین از پدرم و مادرم خداحافظی میکنم دیگر عرض ندارم .
والسلام علیکم و رحمت.... و برکاته
انتهای خبر/