
استاندار خوزستان بازدید کرد:
بازدید از مراکز خدماترسان به مسافران نوروزی
استاندار خوزستان باهدف بررسی روند خدمترسانی به مسافران نوروزی از راهآهن جنوب، فرودگاه اهواز، بیمارستان آیتالله کرمی و پلیسراه استان بازدید کرد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب»؛ سید محمدرضا موالیزاده عصر پنجشنبه همزمان با نخستین روز سال ۱۴۰۴، بهمنظور بررسی روند خدمترسانی به مسافران نوروزی، از چندین مجموعه خدماترسان در استان بازدید کرد.
وی در این بازدیدها، ابتدا از راهآهن اهواز سرکشی کرد و در مرکز کنترل ترافیک قطارهای محور جنوب «CTC» با لکوموتیورانانی که در لحظه تحویل سال در حال انجام خدمت بودند، ارتباط تلفنی برقرار کرد و از زحمات آنان تقدیر نمود.
سپس استاندار خوزستان به بررسی روند خدماترسانی پلیس راهور استان به مسافران و مهمانان نوروزی پرداخت و ضمن بازدید از نیروهای انتظامی مستقر در جادههای استان، سال نو را به آنان تبریک گفت.
موالیزاده همچنین در جمع تعدادی از مسافران نوروزی و ضمن تبریک سال نو به آنها، کیفیت خدمترسانی در طول مسیر و محلهای اقدامات آنها را در خوزستان جویا شد.
استاندار خوزستان در ادامه از مجتمع امدادی، آموزشی و فرهنگی شهید مدافع حرم سید مهدی موسوی و همچنین مرکز خدمات یکپارچه نوروز ۱۴۰۴ هلالاحمر بازدید کرد و از نزدیک نحوه خدمترسانی این مجموعه به مسافران نوروزی را بخصوص در مسیرهای منتهی به استان، بررسی کرد.
وی همچنین از بیمارستان آیتالله محمد کرمی در غرب اهواز سرکشی کرد و در این بازدید، ضمن بررسی مشکلات زیرساختی و سختافزاری بیمارستان، با تعدادی از پزشکان و مراجعهکنندگان گفتوگو کرد و مشکلات آنها را پیگیری کرد.
همچنین در پایان، موالیزاده از برج پرواز فرودگاه اهواز بازدید کرد و با کادر فنی کنترل پرواز نیز گفتوگو کرد.
این بازدیدها باهدف نظارت بر کیفیت خدماترسانی به مسافران نوروزی و رفع مشکلات احتمالی انجام شد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!