حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
خوزستان گنجی پنهان در انتظار سرمایه‌گذاری
فعال رسانه‌ای در گفتگو با «رهیاب» مطرح کرد:

خوزستان گنجی پنهان در انتظار سرمایه‌گذاری

فعال رسانه‌ای گفت: ظرفیت‌های عظیم خوزستان با سوءمدیریت و موانع اداری بلااستفاده مانده‌اند، درحالی‌که می‌تواند قطب اقتصادی کشور باشد.

سید تاج‌الدین ایزدگشب در گفتگو با خبرنگار شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ پیرامون شعار سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: شعار امسال توسط رهبر انقلاب سرمایه‌گذاری برای تولید نامگذاری شد، فرمانی که می‌تواند از قالب شعار به عمل تبدیل شود و نتایج مطلوب و ملموسی را در عرصه تولید به بار آورد مشروط بر اینکه اراده‌ای برای تحقق آن وجود داشته باشد.

وی افزود: استان خوزستان که در عرصه انرژی و صنعت کشاورزی ظرفیت‌های بی‌بدیلی را داراست و با برخورداری از ۶۵ درصد نفت کشور، ۳۰ درصد آب‌های جاری از لحاظ تولید ناخالص ملی پس از پایتخت در رتبه دوم قرار دارد بزرگترین میدان سرمایه‌گذاری مردمی و شرکت‌های خصوصی به شمار می‌رود.

فعال رسانه‌ای گفت: شوربختانه با وجود منابع بزرگ خدادادی و ظرفیت‌های غیرقابل وصف در حوزه انرژی، کشاورزی، آبخیزداری، تجارت دریایی و صنایع دستی به سبب مدیریت ناصحیح و حذف روشمند مجموعه‌های خصوصی و مردمی، این استان نتوانسته در مسیر رونق اقتصادی و سرمایه‌گذاریِ مطلوب در حوزه تولید و ایجاد اشتغال قرار بگیرد و خوزستان را به قطب تولید و قلب اقتصاد ایران مبدل سازد.

ایزدگشب بیان کرد: همانگونه که گفته شد استان خوزستان به دلیل موقعیت جغرافیایی و منابع طبیعی غنی، بهشت خفته سرمایه‌گذاری در زمینه تولید است حرف گزافه‌ای نیست، کافی است به ظرفیت‌ها و میزان سودآوری آن‌ها نگاهی بیاندازیم متوجه خواهیم شد که سوء مدیریت‌ها، تشریفات اداری و دخالت حداکثری دولت‌ها در طرح‌های اقتصادی مانع از تحقق این اتفاق بزرگ شده است.

فعال رسانه‌ای افزود: در یک نگاه کلی به برخی از ویژگی‌ها و مزیت‌های استان خوزستان که می‌توانند سرمایه‌گذاران را جذب کنند و اسباب تولید را فراهم آورد به شرح زیر است:

نخست؛ منابع طبیعی: خوزستان یکی از استان‌های نفت‌خیز ایران است و ذخایر عظیم نفت و گاز را در خود جای داده است. این امر زمینه‌ساز توسعه صنایع پایین‌دستی مانند پتروشیمی و مواد شیمیایی می‌باشد.

دوم؛ کشاورزی: آب و هوای مناسب و وجود رودخانه‌های بزرگ و مهم از کارون، مارون، دز، کرخه، اروند، زهره و سایر منابع آبی، زمینه را برای کشاورزی و تولید محصولات کشاورزی مانند نیشکر، خرما و غلات ارائه کرده است.

سوم؛ صنایع وابسته: وجود صنایع بزرگ مانند فولاد و سیمان و همچنین پتروشیمی، می‌تواند به توسعه صنایع وابسته و خرد کمک کند.

چهارم" پتانسیل حمل و قل: خوزستان به عنوان یک مرکز تجاری و ترانزیتی در جنوب غربی به شماره می‌رود و دسترسی به آب‌های خلیج فارس و مرزهای مشترک با هم‌ها، امکان استفاده و حمل‌ و نقل آسان‌تر را می‌کند.

پنجم؛ نیروی کار: وجود نیروی کار جوان و تحصیل می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاران کمک کند.

ششم؛ حمایت‌های دولتی: دولت می‌تواند به سرمایه‌گذاران در زمینه‌های مختلف از جمله تسهیلات مالی و مشوق‌های مالی حمایت کند.

هفتم؛ پروژه‌های توسعه‌ای: دولت و بخش‌های خاص در اجرای پروژه‌های توسعه‌ی متعدد در استان هستند که می‌توانند امکان‌های سرمایه‌گذاری را فراهم کنند.

وی عنوان کرد: به هر تقدیر؛ استان خوزستان می‌تواند میدان بزرگ سرمایه‌گذاری در عرصه تولید باشد مشروط بر اینکه راه برای ورود بخش خصوصی باز باشد و مردم بتوانند در زمینه سرمایه‌گذاری با امنیت کامل نقش آفرینی کنند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!