
در سطح شهرستان باوی برگزار شد؛
برگزاری اولین رویداد تولید محتوای دیجیتال شهرستانی
رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج برای اولینبار در سطح شهرستان باوی برگزار شد، و با استقبال گسترده نوجوانان و جوانان خلاق مواجه شد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب» از باوی؛ این رویداد در سه رشته اصلی ساخت نرمافزار موبایلی، ساخت بازی موبایلی، و پویانمایی و همچنین سه رشته ساخت کلیپ، طراحی پوستر مفهومی، و تولید پادکست برگزار گردید.
این رویداد که برای اولینبار در سطح شهرستانی برگزار میشد، با استقبال گسترده نوجوانان و جوانان خلاق منطقه مواجه شد. شرکتکنندگان در مدتزمان محدود با بهرهگیری از دانش و توانمندیهای خود، آثار نوآورانه تولید کردند که هم از نظر کیفی و هم از نظر خلاقیت قابلتوجه بود.
در پایان این رقابت، از برترینهای هر رشته در سطح ناحیه تقدیر به عمل آمد. نفرات برتر این رویداد ضمن کسب لوح سپاس و هدایای ویژه، به مرحله استانی راه یافتند تا در سطح گستردهتری از توانمندیهای خود دفاع کنند.
ناحیه مقاومت بسیج امام حسن مجتبی (ع) شهرستان باوی با برگزاری این رویداد گامی ارزشمند در راستای ترویج فرهنگ بسیجی در فضای دیجیتال و حمایت از استعدادهای محلی برداشت.
این رویداد نشاندهنده عزم جدی این ناحیه در جهت تربیت نیروهای خلاق و متعهد برای تولید محتوای مفید و ارزشمند در فضای مجازی است.
انتهای خبر/