حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
ساخت خیابانی با گذرگاه تاریخی در اهواز
شهردار اهواز مطرح کرد:

ساخت خیابانی با گذرگاه تاریخی در اهواز

شهردار اهواز گفت: خیابان نهج‌البلاغه اهواز به‌عنوان خیابانی با گذرگاه تاریخی و مذهبی در این شهر در حال آماده‌سازی است.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط‌عمومی شهرداری اهواز؛ رضا امینی روز دوشنبه در نشست بررسی طرح جامع خیابان نهج‌البلاغه اهواز، به‌عنوان یکی از طرح‌های گردشگری در محل شهرداری، اظهار کرد: اهمیت تاریخی و مذهبی محور نهج‌البلاغه در اهواز بسیار بالاست و این منطقه ظرفیتی مناسب برای جذب گردشگر در این شهر محسوب می‌شود.

وی افزود: وجود مرقد مطهر حضرت علی بن مهزیار یک فرصت بی‌نظیر در شهر اهواز است که باید بستر لازم برای بهره‌برداری از آن فراهم شود.

شهردار اهواز گفت: خیابان نهج‌البلاغه باید به گذرگاهی فرهنگی و مذهبی در شهر اهواز تبدیل شود، چرا که مهم‌ترین عنصر فرهنگی و مذهبی این شهر در این نقطه قرار دارد.

امینی همچنین رودخانه کارون را عنصری طبیعی برای جذب گردشگر و ایجاد درآمد در اهواز دانست و تصریح کرد: خیابان نهج‌البلاغه با محوریت مرقد مطهر حضرت علی بن مهزیار، با مجموعه اقداماتی که توسط شهرداری در حال انجام است، علاوه بر جذب گردشگر، به محلی برای برگزاری مراسم‌ها و تجمعات آیینی در شهر تبدیل خواهد شد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!