حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
شکوائیه‌های رسوبی باید تعیین تکلیف شوند
دادستان مرکز خوزستان:

شکوائیه‌های رسوبی باید تعیین تکلیف شوند

دادستان مرکز خوزستان، در جلسه بررسی تخصصی راهکارهای کاهش شکوائیه‌های رسوبی در دادسراها از تشکیل دو شعبه ویژه برای رسیدگی سریع به این شکوائیه‌ها خبر داد.

به گزارش  گروه اجتماعی خبرنگار شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ امیر خلفیان یک‌شنبه در نشست بررسی تخصصی راهکارهای کاهش شکوائیه‌های  رسوبی در دادسراهای اهواز اظهار کرد: عوامل رسوب پرونده‌ها باید آسیب‌شناسی شده و راهکار اساسی در این خصوص اتخاذ شود، برای کاهش پرونده‌‌های رسوبی و مُسن در دادسراها نیاز به اقدامی جهادی از سوی دستگاه قضائی استان است.

وی افزود: ضروری است تدابیری اتخاذ شود تا شکوائیه‌های رسوبی به حداقل ممکن کاهش پیدا کنند و در اسرع وقت تعیین تکلیف شوند، این امر به تسهیل روند رسیدگی به پرونده‌ها و کاهش فشار کاری دادسراها کمک خواهد کرد و در نهایت رضایت مردم را به همراه دارد.

دادستان مرکز استان خوزستان گفت: یکی از گام‌های مهم در کاهش شکوائیه‌های رسوبی، بررسی دقیق علت‌های رسوب شدن از جنبه ساز و کارهای اداری، نیروی انسانی و فرآیند رسیدگی است، باید با یک رویکرد جهادی و تلاش مضاعف، موانع و مشکلات موجود در فرآیند رسیدگی به پرونده‌ها را رفع کرد.

در ادامه حمید ناصری، با اشاره به روند رسیدگی به شکوائیه‌های رسوبی در مجتمع‌های باهنر، قدس و انقلاب اهواز اظهار کرد: با تشکیل شعب ویژه و بهره‌گیری از دادیاران، پیشرفت‌های خوبی در تعیین تکلیف پرونده‌های رسوبی حاصل شده است.

معاون دادستان مرکز خوزستان گفت: در این مسیر همکاری و استفاده از ظرفیت نیروی انسانی تخصصی و کارآمد ضروری است و تجهیز شعب و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در سرعت بخشی به رسیدگی پرونده‌ها بسیار موثر است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!