حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
عمل آب مروارید چشم رایگان در دزفول
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

عمل آب مروارید چشم رایگان در دزفول

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: در مرحله نخست، ۷۵ عمل جراحی و مرحله دوم ۷۳ عمل جراحی در سردشت دزفول انجام شد. تمام خدمات تخصصی چشم‌پزشکی و دندانپزشکی ارائه شده به‌صورت رایگان ارائه شد.

به گزارش خبرنگار شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی؛ علیرضا خسروپناه اظهار کرد: ۲۲۵ بیمار محروم و نیازمند از ابتدای حضور بنیاد خیریه نورآوران سلامت در دزفول طی سه مرحله تحت عمل جراحی آب مروارید چشم قرار گرفتند و به‌یاری خدا و طبق برنامه‌ریزی انجام شده بقیه بیماران نیز به‌زودی جراحی خواهند شد.

وی افزود: همه خدمات تخصصی چشم‌پزشکی و دندانپزشکی ارائه شده در این برنامه به صورت رایگان ارایه شده که با حضور داوطلبانه و جهادی پزشکان، دندان‌پزشکان و کادر درمان از سراسر کشور در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول خاطرنشان کرد: با توجه به ارتقای شاخص‌های بهداشت و درمان اقشار نیازمند، کم‌برخوردار و مناطق محروم، مهمترین رسالت برگزاری برنامه‌های قرارگاه جهادی دانشگاه علوم پزشکی دزفول است.

وی افزود: بنیاد خیریه نورآوران سلامت در مرحله نخست، ۷۵ عمل جراحی و در مرحله دوم ۷۳ عمل جراحی در مدت سه روز در سردشت دزفول انجام داد. موسسه نورآوران تا پایان بهمن‌ماه در سردشت دزفول مستقر هستند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.