
استاندار خوزستان بیان کرد:
لزوم توجه به مشکلات زیستمحیطی خوزستان
استاندار خوزستان گفت: خوزستان به عنوان پایتخت دوران دفاع مقدس، با چالشهای جدی زیستمحیطی، بیکاری و حاشیهنشینی روبروست. مسئولان باید برلزوم تسریع در طرحهای توسعهای، مشکلات زیستمحیطی و مسئولیتهای اجتماعی بیشتر توجه کنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی «رهیاب»؛ سید محمدرضا موالیزاده امروز پنجشنبه بیستوپنجم بهمن در نشستی با حضور معاون رئیسجمهور در مجتمع فجر سپاه اهواز، با اشاره به تقدیم ۲۴ هزار شهید در دوران دفاع مقدس، خوزستان را پایتخت این دوران دانست. او گفت که این استان با بیش از ۶۴ هزار کیلومتر مربع مساحت و جمعیتی بالغ بر پنج میلیون نفر، از موقعیتی استراتژیک برخوردار است و در سه اقلیم متفاوت، نقش مهمی در تولید محصولات کشاورزی، فلزی، پتروشیمی و شکر دارد.
وی بیکاری، حاشیهنشینی و مشکلات زیستمحیطی را از چالشهای اساسی خوزستان برشمرد و افزود: آلودگی آب، خاک و هوا، وضعیت نامطلوب رودخانهها و برداشت بیرویه از منابع آبی بالادست، از جمله معضلاتی هستند که نیاز به رسیدگی فوری دارند.
استاندار خوزستان با انتقاد از انتقال آب کارون به دیگر استانها، این اقدام را ناموفق ارزیابی کرد و گفت: به جای توسعه و آبادانی در کنار رودخانهها، منابع آبی را منتقل کردهایم که این تصمیم در بلندمدت به ضرر همه تمام خواهد شد.
موالیزاده با اشاره به طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی در خوزستان، بر لزوم تسریع در اجرای این پروژه تأکید کرد. او همچنین با بیان اینکه منطقه آزاد اروند ظرفیتهای بالایی برای رشد استان دارد، تصریح کرد که این پتانسیل تاکنون به طور کامل محقق نشده است.
وی همچنین خواستار مشارکت جدیتر شرکتهای نفتی در مسئولیتهای اجتماعی شد و گفت: مردم خوزستان انتظار دارند این شرکتها در رفع مشکلات استان، بهویژه در زمینه اشتغال، نقش پررنگتری داشته باشند. او ابراز امیدواری کرد که با حمایت دولت و تلاش مسئولان، خوزستان بتواند مسیر توسعه را با سرعت بیشتری طی کرده و به جایگاه شایسته خود دست یابد.
انتهای خبر/