
مسئول فضایمجازی کل ستاد نیروهای مسلح مطرح کرد:
نبود انسجام در جنگشناختی چالش اصلی کشور
مسئول فضای مجازی کل ستاد نیروهای مسلح گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند همافزایی ظرفیتها در فضای مجازی هستیم؛ چراکه پراکندگی و جزیرهای عمل کردن نهادها، مانع تحقق اهداف فرهنگی نظام شده است.
سردار سرتیپ دوم پاسدار حمید جعفری در حاشیه نشست قرارگاه فتح خوزستان در گفتگو با خبرنگار شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب» پیرامون وضعیت فعالیتهای فرهنگی در حوزه جنگ شناختی اظهار کرد: یکی از دغدغههای مهم کشور، نبود انسجام میان سازمانهای مختلف در زمینه اقدامات شناختی و فضای مجازی است؛ در حالی که ظرفیتهای متعددی در این حوزه وجود دارد، اما همافزایی و هماهنگی لازم میان دستگاهها به چشم نمیخورد.
وی افزود: هدف از این نشست، شناسایی ظرفیتهای موجود در حوزه فضای مجازی و جنگ نرم و تلاش برای همافزایی این توانمندیهاست تا با همگرایی سازمانی، به اهداف عالیه نظام جمهوری اسلامی دست پیدا کنیم.
مسئول فضای مجازی و شناختی معاونت فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح گفت: استان خوزستان با برخورداری از ظرفیتهای ویژه در حوزه فضای شناختی، باید در سطح ملی پیشتاز باشد و این امکان تنها با تمرکز، برنامهریزی و انسجام میان فعالان این عرصه فراهم خواهد شد.
وی تصریح کرد: پراکندگی فعالیتها و نبود هماهنگی میان مجموعههای مؤثر باعث شده تا ظرفیتهای عظیم خوزستان بالفعل نشود؛ در حالی که همین اعضای حاضر در قرارگاه، توان هدایت جریان فضای مجازی استان را دارند.
جعفری ادامه داد: باید به سمت همگرایی در راهبردها حرکت کنیم؛ بهعنوان نمونه، موضوع اربعین به عنوان یک محور فرهنگی و اجتماعی میتواند بستری برای تمرکز همه ظرفیتها باشد و همافزایی مؤثری در سطح ملی و استانی ایجاد کند.
وی تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب بارها نسبت به اهمیت فضای مجازی هشدار دادهاند، اما متأسفانه هنوز برخی مسئولان به اهمیت این فضا باور ندارند و همین غفلت موجب شده تا بخشی از افکار عمومی به سمت رسانههای معاند گرایش پیدا کند.
جعفری بیان کرد: حکمرانی قانونمند در فضای مجازی باید بر سه رکن اساسی سرزمین، جمعیت و حاکمیت استوار باشد. در این مسیر باید به سمت ایجاد سکوهای بومی حرکت کنیم؛ هرچند در مقطع فعلی استفاده از پلتفرمهای خارجی اجتنابناپذیر است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ما باید جمعیت کاربران فضای مجازی را فراتر از مرزهای ملی تعریف کنیم و ظرفیت جبهه مقاومت را وارد میدان کنیم؛ همچنین لازم است مقررات روشن و حکمرانی کارآمدی برای تعامل کاربران و ملتها در فضای مجازی طراحی شود تا به هدف راهبردی ساخت سکوی بومی و مقتدر برسیم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!