
بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور؛
وضعیت هوای ۶ شهر خوزستان خطرناک است
بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، شاخص کیفیت هوا در شهرهای اهواز، هویزه، آبادان، خرمشهر، شادگان و مسجدسلیمان در وضعیت «خطرناک» و «قهوهای» بوده است.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب»؛ بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، در ساعت ۰۸:۰۰ امروز «۲۵ آذرماه» شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازهگیری ذرات معلق با اندازه ۲/۵ میکرون در ایستگاه شرکت ملی حفاری ایران در اهواز ۵۰۰، نیوساید اهواز ۵۰۰، استانداری خوزستان در اهواز ۵۰۰، و ایستگاه پست برق شماره ۳ خوزستان در اهواز ۴۷۲، ایستگاه هویزه ۵۰۰، ایستگاه آبادان ۴۳۴، ایستگاه خرمشهر ۴۵۵، ایستگاه شادگان ۵۰۰ و ایستگاه مسجدسلیمان ۵۰۰ میکروگرم بر مترمکعب بوده، بنابراین هوای این شهرها در وضعیت «خطرناک» و «قهوهای» بوده است.
همچنین هوای هندیجان با ۲۳۴ میکروگرم بر مترمکعب در وضعیت «بسیار ناسالم» و «بنفش» و هوای دزفول با ۱۵۳ میکروگرم بر مترمکعب در شرایط «ناسالم» و «قرمز» بوده است.
طبق شاخص ۲/۵ میکرون، هوای هیچکدام از شهرهای خوزستان در وضعیت «قابلقبول» یا در شرایط «پاک» بوده نبوده است.
انتهای خبر/