حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
قطعی برق در خوزستان به حداقل برسد
امام‌جمعه موقت اهواز مطرح کرد:

قطعی برق در خوزستان به حداقل برسد

امام‌جمعه موقت اهواز گفت: باتوجه‌به شرایط خاص آلودگی هوا و گرمای شدید در خوزستان، انتظار می‌رود قطعی برق در این استان کاهش یافته و به حداقل ممکن برسد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب»؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی اخوان‌صباغ در خطبه‌های نمازجمعه این هفته اهواز که در محل مصلای مهدیه امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: باتوجه‌به گرمای هوا و شرایط آلودگی، انتظار می‌رود قطعی برق در استان خوزستان به حداقل برسد. همچنین از مردم درخواست می‌شود با صرفه‌جویی در مصرف برق و پرهیز از اسراف، از بروز مشکل در این حوزه جلوگیری کنند.

وی افزود: استان خوزستان در دو سال گذشته در مصرف بهینه آب و برق، به الگویی در سطح کشور تبدیل شده و امید است امسال نیز در نقاط مختلف استان شاهد رعایت الگوی مصرف باشیم.

خطیب جمعه اهواز در ادامه به یکصدمین سالگرد تأسیس حوزه علمیه در کشور اشاره کرد و گفت: از نخبگان و علما انتظار می‌رود پیام رهبر معظم انقلاب در خصوص این مناسبت بزرگ را بادقت مطالعه کنند؛ چرا که معظمٌ‌له تأکید کرده‌اند حوزه علمیه باید مجاهد فرهنگی و نوآور تربیت کند، چرا که جامعه امروز به چنین روحانیونی نیاز دارد.

وی افزود: به فرموده مقام معظم رهبری، روحانیت همواره در تمام صحنه‌ها در کنار مردم حضور داشته و در شکل‌گیری امت اسلامی به‌عنوان هویتی جهادی، نقش‌آفرین بوده است.

اخوان‌صباغ با گرامیداشت هفته بسیج سازندگی و جمعیت هلال‌احمر تصریح کرد: این مناسبت فرصتی برای بازخوانی یکی از نقاط قوت درخشان نظام جمهوری اسلامی است؛ یعنی ایمان عملی و خدمت بی‌منت. خدماتی که بسیج سازندگی و هلال‌احمر ارائه می‌دهند، خالصانه و در راستای رضایت الهی است.

وی همچنین با اشاره به شعار سال عنوان کرد: نگاه رهبر معظم انقلاب بر پایه اقتصاد مقاومتی، تکیه بر توان متخصصان داخلی و حمایت از تولید داخل است. این شعار نقطه عطفی برای تبدیل این باور به عمل است و لازمه آن، فراهم‌سازی بسترهای مادی و حقوقی مناسب برای مردم جهت ورود به عرصه سرمایه‌گذاری است.

این مقام مسئول تسهیل نظام بانکی و اصلاح قوانین آن را از مهم‌ترین راهکارهای تحقق این هدف دانست و خاطرنشان کرد: مردم از عملکرد برخی بانک‌ها گلایه‌مند هستند و سخت‌گیری‌های بانکی، تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده است.

وی ادامه داد: باید مشوق‌های مالیاتی برای سرمایه‌گذاری در تولید تعریف شود تا مردم احساس امنیت اقتصادی داشته باشند. تجربه تلخ سرمایه‌گذاری در بورس در سال‌های گذشته نشان داد که این اعتماد به‌آسانی از دست می‌رود و باید بازسازی شود.

امام‌جمعه موقت اهواز فرهنگ‌سازی، تغییر نگاه عمومی نسبت به سرمایه‌گذاری، و راه‌اندازی تعاونی‌ها و شبکه‌های مردمی را از دیگر نیازهای مهم در مسیر حمایت از تولید برشمرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مسائل جهان اسلام اشاره کرد و تصریح کرد: اصلی‌ترین مسئله امروز دنیای اسلام، بحران غزه است. رژیم صهیونیستی در حال ارتکاب نسل‌کشی است و بدون هیچ واهمه‌ای این جنایات را ادامه می‌دهد؛ درحالی‌که جامعه جهانی نیز واکنش قاطعی نشان نمی‌دهد.

اخوان‌صباغ خاطرنشان کرد: اسرائیل بداند که کشتار مردم بی‌دفاع پیروزی نیست و نیروهای مقاومت در غزه، لبنان، یمن و عراق روزبه‌روز قدرتمندتر می‌شوند. این جنگ‌ها به‌واقع فرصتی برای تقویت جبهه مقاومت هستند.

وی تأکید کرد: رژیم صهیونیستی در این نبرد شکست‌خورده است و این شکست‌ها در نهایت به نابودی این رژیم غاصب به دست جوانان آزاده جهان، به‌ویژه از یمن، منجر خواهد شد.

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!