حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
اجرای طرح نوروزی افزایش ایمنی جاده‌های خوزستان
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان خبر داد:

اجرای طرح نوروزی افزایش ایمنی جاده‌های خوزستان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان از افزایش اقدامات ایمنی در جاده‌های استان هم‌زمان با اجرای طرح نوروزی ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب»؛ محمد جولانژاد روز پنجشنبه در نهمین جلسه کمیسیون اجرایی آیین‌نامه مدیریت ایمنی و سوانح رانندگی که در سالن جلسات معاونت استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: خوزستان با ۱۹ هزار کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی، رتبه چهارم کشور را از نظر طول راه‌ها دارد و به همین دلیل میزان ترددهای جاده‌ای و در نتیجه ریسک تصادفات در این استان بالا است.

وی افزود: پروژه‌های عمرانی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل و اداره کل راه و شهرسازی استان در طول راه‌ها به‌صورت موقت غیرفعال شده و ایمن‌سازی لازم در محل اجرای پروژه‌ها انجام خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان با اشاره به ۱۹ میلیون تردد خودرویی در نوروز گذشته که به دلیل هم‌زمان با ماه رمضان ۱۱ درصد کاهش داشت، گفت: در طرح نوروزی امسال در حوزه راهداری، ۲۰ گروه لکه‌گیری و روکش آسفالت، ۱۵ گروه نصب علائم و تجهیزات ترافیکی و چهار گروه خط‌کشی در محورهای اصلی و شریانی استان فعال هستند.

وی همچنین از مشکلات تخصیص اعتبارات استانی راهداری خبر داد و تصریح کرد: باوجود تخصیص ۹۵ درصدی اعتبارات ملی با پیگیری‌های مستمر مجموعه اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان، تنها ۱۹ درصد اعتبارات استانی این اداره کل تخصیص‌یافته که اجرای پروژه‌های عمرانی را با چالش مواجه کرده است.

جولانژاد به افزایش سامانه‌های ثبت تخلفات سرعت اشاره کرد و افزود: تا سال ۱۳۹۹ تنها ۱۲ سامانه در محورهای استان فعال بود، اما اکنون این تعداد به ۱۶۳ سامانه رسیده است؛ همچنین با همکاری پلیس‌راه، بازبینی سرعت لحظه‌ای و میانگین در راه‌های استان انجام شده و کاربران جاده‌ای باید به‌سرعت متوسطه توجه داشته باشند.

وی همچنین از شناسایی ۱۹ نقطه پرحادثه در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۶ نقطه اصلاح شده و سه‌نقطه دیگر در حال اصلاح هستند.

وی تصریح کرد: در نقاط اصلاح‌شده، تنها یک تصادف خسارتی در محور رامهرمز رخ‌داده و هیچ تصادف منجر به فوتی گزارش نشده است.

جولانژاد از اجرای پویش فرهنگی - ایمنی «چشم به راهیم» با محوریت «نه به‌تصادف» در راه‌های استان خبر داد و بیان کرد: این طرح که با تأکید بر تمرکز حین رانندگی و نقش مادران و بانوان در کاهش خطرپذیری رانندگان هم‌زمان با سراسر کشور از ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ در خوزستان برگزار خواهد شد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.