حالت تاریک
پنج‌شنبه, 01 آذر 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
بسیج برای دشمنان بیم آفرین است
در گفتگو با «رهیاب»:

بسیج برای دشمنان بیم آفرین است

مدیر کانون بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت اندیمشک گفت: بسیج به‌عنوان یک نهاد مردمی و انقلابی، همواره در برابر تهدیدات دشمنان ایستادگی کرده و به‌عنوان نیرویی بیم آفرین شناخته می‌شود.

 حسن دهقان در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب»؛ اظهار کرد: ضمن گرامیداشت هفته بسیج ایثار و فداکاری بسیجیان یکی از درخشان‌ترین فصل‌های تاریخ انقلاب اسلامی است، مردان و زنانی که باانگیزه‌ای الهی و عشق به وطن، جان خود را فدای دفاع از آرمان‌های انقلاب کردند.

وی افزود: بسیج همواره در قامت نیروی کارآمد بی‌ادعا دارای اخلاص، ایمان، تعهد و تخصص در تمام عرصه‌ها ایفای نقش نموده است.

مدیر کانون بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت اندیمشک گفت: بسیج نهادی است که همیشه در تمام حوادث کشور نقش‌برجسته‌ای داشته و دارد و در طول تاریخ پرافتخار خود مایه سربلندی، سرافرازی و اقتدار کشور بوده است و در مواقع حساس، توانسته مظهر اتحاد و انسجام ملی باشد.

وی بیان کرد: بسیج در دوران دفاع مقدس فداکارانه در خط مقدم جبهه‌های حق علیه باطل ایستاد و کارنامه درخشانی از خود به یادگار گذاشته است و امروز نقش بسیج در عرصه‌های مختلف کشور بر هیچ‌کس پوشیده نیست خصوصاً در جبهه‌های فرهنگی، اقتصادی، سازندگی، امنیت، و از همه مهم‌تر برای آبادانی کشور این عزیزان در حال کار جهادی هستند که جای تقدیر از اقشار مختلف بسیج دارد .

حسن دهقان در خصوص واقعه چهارم آذر سال ۱۳۶۵ گفت: اندیمشک در پشتیبانی از جنگ به‌عنوان شاهراه و جاده ترانزیت محور جنوب و نقش راه‌آهن این شهرستان در پشتیبانی و ترابری جنگ، وجود پایانه‌های نظامی، حضور پرشور رزمندگان و موقعیت راهبُردی این شهرستان باعث شده دشمن بعثی باهدف تضعیف روحیه رزمندگان و قطع خطوط ارتباطی حملات گسترده‌ای در این شهرستان انجام دهند.

 وی در ادامه عنوان کرد: در تاریخ چهارم آذر سال ۱۳۶۵ رژیم بعثی عراق با ۵۴ فروند هواپیما برای شکستن مقاومت مردم همیشه در صحنه، مناطق مختلف این شهرستان از جمله ایستگاه راه‌آهن، میدان راه‌آهن، منازل مسکونی راه‌آهن، بازارروز، تأسیسات نظامی و صنعتی و.... را به مدت یک ساعت و ۴۵ دقیقه مورد هجوم و حمله هوایی قرارداد.

دهقان گفت: در این بمباران هوایی بیش از ۵۰۰ شهید و همچنین بیش از ۷۰۰ نفر از مردم بی‌دفاع مجروح شدند که در میان شهدا و مجروحین کودکان خردسال و زنان به چشم می‌خورد.

وی با اشاره به حجم بمباران بیان کرد: حجم بمباران بسیار زیاد بود به طوری که از هر گوشه شهرستان اندیمشک صدای انفجار به گوش می‌رسید و در شرایط بسیار سختی قرار داشتیم، تمام مردم شهرستان برای کمک به مجروحین و بیرون آوردن پیکر مطهر شهدا از زیر آور بسیج شده بودند.

رزمنده هشت سال دفاع مقدس گفت: در میدان راه‌آهن شهرستان به دلیل حضور مسافران و رزمندگان که در حال سوار و پیاده‌شدن از قطار بودند بیشترین شهید و مجروح را داشتیم و مشاهده صحنه‌های تلخی همچون پیکر تکه‌تکه شده شهدا بر روی درختان کنار بودیم که تا ساعت‌ها از آن‌ها خون به زمین می‌ریخت و این لحظات برایمان بسیار سخت بود .

 دهقان افزود: باوجود این شرایط سخت مردم با صبر و شکیبایی و روحیه‌ای انقلابی و با شجاعت برای کمک به همشهریان خود وارد عمل شده و با ایثار، فداکاری و مقاومت در مراسم تشییع پیکر شهدا شرکت نموده و با شعار جنگ، جنگ تا پیروزی آمادگی خود، و روحیه شهادت‌طلبی، مقاومت و پایداری خود را به رخ دشمن کشانده و جواب دندان شکنی به دشمن بعثی دادند

 حسن دهقان یادآور شد: چهارم آذر سال ۱۳۶۵ روز حماسه پایداری و مقاومت مردم اندیمشک در زیر طولانی‌ترین بمباران هوایی رژیم بعثی بعد از جنگ جهانی دوم است روزی که بیش از هزار نفر شهید و مجروح شدن و این روز هرگز از یاد و خاطره مردم اندیمشک پاک نخواهد شد و هر ساله این روز توسط مردم گرامی داشته می‌شود و یاد و خاطره شهدای چهار آذر روز حماسه پایداری مردم اندیمشک مردمی که با شجاعت در مقابل دشمن بعثی مقاومت‌کردن ایثار و فداکاری مردم اندیمشک در این روز، الگویی برای تمام نسل‌هاست.

دهقان در ادامه با اشاره به گذشت ۳۸ سال از این حادثه تلخ گفت: متأسفانه مطالبه به حق مردم اندیمشک نسبت به ثبت این روز در تاریخ کشور صورت نگرفته که ضرورت دارد شورای انقلاب‌فرهنگی نسبت به ثبت این روز به‌عنوان مقاومت و پایداری مردم اندیمشک در تقویم ملی کشور اقدام نماید .

در پایان به روح مطهر همه شهدا خصوصاً شهدای چهارم آذر سال ۱۳۶۵ شهرستان ولایت‌مدار و شهیدپرور اندیمشک درود می‌فرستیم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از