حالت تاریک
جمعه, 02 آذر 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان؛

بیماران‌تالاسمی چه خدماتی از بیمه‌سلامت دریافت می‌کنند؟

بیماران‌تالاسمی چه خدماتی از بیمه‌سلامت دریافت می‌کنند؟

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان از ارائه خدمات در کلیه مراکز دولتی و خصوصی طرف قرارداد این سازمان به ۸۵۶ بیمار تالاسمی در خوزستان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی رهیاب؛ محمدرضا رضایی، با اشاره به خدمات ارائه شده به بیماران تالاسمی اظهار کرد: در استان خوزستان ۸۵۶ بیمار تالاسمی تحت پوشش بیمه سلامت هستند و کلیه مراکز دولتی و خصوصی طرف قرارداد، به این بیماران خدمت ارائه می‌دهند.

وی افزود: ارائه خدمات به بیماران تالاسمی در کلیه مراکز دولتی دانشگاهی رایگان است و در بخش خصوصی نیز صددرصد هزینه بخش دولتی را به بیماران پرداخت می‌کنیم.

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان گفت: بیماران تالاسمی برای دریافت خدمات خود باید ابتدا در سامانه سازمان بیمه سلامت، نشان‌دار شوند. برای نشان‌دار شدن باید با تایید معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و همراه داشتن مدارک پزشکی معتبر به ادارات بیمه سلامت در خوزستان مراجعه کنند تا نشان‌دار شوند و بتوانند از خدمات استفاده کنند.

رضایی در خصوص خدمات ارائه شده به افراد مبتلا به تالاسمی تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج است، بیان کرد: تزریق خون به بیماران تالاسمی، خدمت MRIT۲، هزینه پمپ دفروکسامین، هزینه عمل، جراحی اسپلنکتومی کامل یا ناقص، فیلتر خون، تزریق دفروکسامین، یک سری از آزمایش‌های مرتبط با بیماری و عوارض تزریق خون، چند قلم از داروهای تخصصی (برابر فهرست ابلاغی) و هزینه آزمایش‌های مرحله اول و دوم تشخیص پیش از تولد جنین در زوج‌های تالاسمی مینور، خدماتی هستند که پیش از تاسیس صندوق‌ بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج برای این بیماران رایگان بوده‌اند.

وی افزود: علاوه بر این حمایت‌ها، با تشکیل صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج بیماران تالاسمی نشان‌دار شده می‌توانند از مزایای صندوق شامل ۲۶ کد خدمت آزمایش، خدمات بستری، پرتوپزشکی، سنجش تراکم استخوان، چهار کد خدمت توانبخشی، خدمات پزشکی، خدمات روانشناسی و هشت گروه تخصصی ویزیت بهره‌مند شوند.

وی افزود: نکته قابل توجه این است که بیماران منتسب به نشان تالاسمی می‌توانند با رعایت ضوابطی از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج استفاده کنند. به این منظور، این بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات، به ادارات استانی مراجعه کنند و پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه، از مساعدت‌ها بهره‌مند شوند. 

انتهای پیام /

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از