حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
خوزستان در جذب اعتبارات روستایی اول شد
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان:

خوزستان در جذب اعتبارات روستایی اول شد

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: هم‌زمان با دهه مبارک فجر یک هزار و ۷۰۳ پروژه عمرانی بااعتبار بیش از ۹۶ هزار میلیارد ریال افتتاح خواهد شد.خوزستان مقام نخست جذب اعتبارات روستایی کشور را کسب کرد.

به گزارش شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط‌عمومی استانداری؛ مصطفی مطورزاده روز شنبه در آیین افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها و دهیارهای استان خوزستان با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور در محل استانداری اظهار کرد: پیش‌ازاین در دستگاه حاکمیتی برخی تحت‌تأثیر مسائل سیاسی تن به صدور مجوز می‌دادند و برخی نیز مقابل چنین مسئله‌ای سکوت می‌کردند.

وی با تأکید بر اینکه انتقال آب برای مردم خوزستان حکم مرگ و زندگی دارد افزود: باید جلو سدسازی‌های بی‌جا گرفته شود و انتقال آب صرفاً برای آب شرب و بهداشت سایر مناطق باشد.

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان ادامه داد: اگر مزیت نسبی برای بهره‌برداری آب باشد خوزستان در همه عرصه‌ها اعم از کشاورزی، صنعت، گردشگری و...مزیت نسبی دارد.

وی با اشاره به اینکه تالاب هورالعظیم و شادگان به‌عنوان دو تالاب مهم کشور و ریه‌های تنفسی استان از حقابه کافی برخوردار نیستند توضیح داد: این دو تالاب اکنون به کانون ریزگرد تبدیل شده‌اند.

مطورزاده در ادامه سخنان خود به اهمیت رودخانه کارون اشاره کرد و گفت: رودخانه کارون میراث طبیعی کشور است که امروز در دهانه خلیج‌فارس در این زمینه مشکل وجود دارد.

وی از سازمان حفاظت محیط‌زیست خواست برای طرح‌های اقتصادی کوچک با مردم همراهی کنند و به‌جای اینکه مجوز صدور این طرح‌ها درگیر دیوان‌سالاری اداری شود به مسائل اساسی همچون فلرهای نفت پرداخته شود.

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان با اشاره به پیگیری فلرهای نفتی در حوزه‌های نفتی مشترک با کشورهای همسایه گفت: امروز علاوه بر فلرهای داخل کشور فلرهای کشور همسایه همه آلایندگی‌ها را به سمت خوزستان هدایت می‌کند.

وی در خصوص تشخیص واحدهای آلاینده گفت: با جدیت و بدون اغماض با این واحدها برخورد شود، برخی از کارشناسان بسیاری از واحدهایی که آلایندگی بالا دارند را معاف می‌کنند که در این صورت حق مردم خوزستان تضییع می‌شود.

 خوزستان مقام نخست جذب اعتبارات روستایی کشور را کسب کرد

سید مهران علم الهدایی، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: استان خوزستان مقام نخست جذب اعتبارات و تعداد طرح‌ها میان ادارات کل امور روستایی کشور را از آن خودکرده است.

وی افزود: امروز در حوزه روستایی هشتمین مرحله خودروهای خدمتی به دهیاری‌های استان مشتمل بر ۳۶ دستگاه دفع پسماند، سامانه ردیاب خودروهای دهیاری‌ها، سامانه صدور پروانه الکترونیکی ساختمان‌ها توسط دهیاری‌ها و نرم‌افزار روستا نگار نیز رونمایی می‌شوند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان بیان کرد: هم‌زمان با دهه مبارک فجر یک هزار و ۷۰۳ پروژه عمرانی بااعتبار بیش از ۹۶ هزار میلیارد ریال افتتاح و کلنگ‌زنی خواهد شد و از مجموع این پروژه‌ها یک هزار و ۶۷۹ پروژه بااعتبار ۸۳ هزار میلیارد ریال افتتاح و ۲۴ پروژه بااعتبار بالغ بر ۱۳ هزار میلیارد ریال کلنگ‌زنی می‌شود.

وی ادامه داد: از مجموع پروژه‌های قابل افتتاح، یک هزار و ۲۰۲ پروژه حوزه روستایی بااعتبار بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال و ۴۷۷ پروژه شهری با مبلغ ۶۸ هزار میلیارد ریال است.

انتهای خبر /

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.