حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
دستگاه‌های اجرایی برای بارندگی‌ پیش‌رو آماده باشند
استاندار خوزستان:

دستگاه‌های اجرایی برای بارندگی‌ پیش‌رو آماده باشند

استاندار خوزستان گفت: اولویت و تمرکز ما باید بر پیشگیری از بروز مشکلات باشد نه اینکه اجازه دهیم مسئله تبدیل به مشکل و در ادامه تبدیل به معضل و متعاقب آن تبدیل به بحران شود.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب»؛ باتوجه به پیش‌بینی تقویت سامانه بارشی توسط هواشناسی خوزستان از پنجم تا هفتم آذرماه امسال، جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان نسبت به انجام اقدامات پیشگیرانه و احتیاطی از جمله تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان با حضور دستگاه‌های معین ابلاغ شده و تقسیم کار، دستور تشکیل جلسات مدیریت بحران شهرداری‌ها، پیگیری استقرار پمپ‌های خودمکش پیش از شروع بارندگی، اطمینان از وارد مدار بودن کامل ایستگاه‌های پمپاژ، آزمایش سلامت دیزل ژنراتورها، آماده به کار بودن دیزل ژنراتور‌های سیار «مطابق ابلاغیه‌های قبلی» توسط آبفا و شهرداری‌ها، رفع انسداد‌های احتمالی خروجی آب‌های سطحی و فاضلاب، حضور مدیران در حوزه استحفاظی، حضور کامل پلیس راهور و پلیس راه، آماده به کار بودن خودرو‌های عملیاتی، مسدود کردن ضابطه‌مند نقاط حادثه‌خیز، ایمن سازی و یا افزایش علائم هشدار دهنده در نقاط حادثه خیز، حضور میدانی عوامل امدادی– عملیاتی– خدماتی، پایداری شبکه‌های برق و آب آشامیدنی و ... مطابق وظایف هریک دستگاه‌های اجرایی مسئول اقدام کنند.

 بنابر اعلام اداره کل هواشناسی خوزستان میزان بارش احتمالی شهر‌های استان بر حسب آخرین خروجی مدل‌ها، اهواز ۱۵ تا ۳۰ میلیمتر با احتمال بارش حدی بین ۳۵ تا ۵۰ میلیمتر، دزفول ۲۵ تا ۵۰، شوشتر ۲۰ تا ۳۵، شوش ۲۰ تا ۳۰، ماهشهر ۱۵ تا ۴۰، سوسنگرد ۱۵ تا ۳۰ با احتمال بارش حدی ۴۰ تا ۵۰، رامهرمز ۱۵ تا ۲۵، بهبهان ۲۰ تا ۴۰، امیدیه ۱۵ تا ۴۰، لالی ۲۵ تا ۶۰، مسجدسلیمان ۱۵ تا ۳۲، آبادان ۵ تا ۱۵، شادگان ۱۵ تا ۳۰، ایذه ۳۵ تا ۶۰، گتوند ۱۵ تا ۴۰، اندیکا ۴۰ تا ۸۰، باغملک ۳۰ تا ۶۰، دزپارت ۵۰ تا ۱۵۰ و بستان ۱۵ تا ۳۰ میلی‌متر اعلام شده است.

سید محمدرضا موالی‌زاده در گفتگو با خبرنگار «رهیاب»؛ اظهار کرد: با توجه به اینکه در آغاز فصل بارندگی هستیم از مدیران ذیربط جهت بررسی تمهیدات لازم در خصوص رفع آبگرفتگی معابر دعوت کردیم.

وی افزود: آبگرفتگی معابر عمدتا در شهرهای اهواز، بندر امام (ره)، سوسنگرد، کارون و برخی نقاط دیگر رخ می‌دهد. 

موالی‌زاده بر آماده‌باش شبانه‌روزی دستگاه‌ها در زمان بارش‌ها تأکید کرد و افزود: با مساعدت همه دست‌اندرکاران ذیربط شرایط را به خوبی مدیریت کرده و از شکل‌گیری شرایط بحرانی پیشگیری کنیم.

 استاندار خوزستان بیان کرد: اولویت و تمرکز ما باید بر پیشگیری از بروز مشکلات باشد نه اینکه اجازه دهیم مسئله تبدیل به مشکل و در ادامه تبدیل به معضل و متعاقب آن تبدیل به بحران شود.

وی گفت: در سال‌های گذشته در زمینه آبگرفتگی معابر مشکلات زیادی داشتیم البته برای حل اساسی این موضوع نیاز به اعتبار و همت مضاعف است.

 موالی‌زاده افزود: تا امروز حدود ۶۳ درصد از طرح جامع فاضلاب اهواز و کارون انجام شده است البته مشکلات عدیده‌ای وجود دارد و اقداماتی بایست انجام شود از جمله لایروبی شبکه، تعمیر و اورهال کردن پمپ‌ها و سپتیک‌ها که انشاءالله پیگیری های لازم انجام خواهد شد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از