حالت تاریک
پنج‌شنبه, 01 آذر 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
سرپرست اداره حفاظت محیط‌زیست بهبهان مطرح کرد:

دفن غیراصولی پسماند اصلی‌ترین دغدغه مردم بهبهان

دفن غیراصولی پسماند اصلی‌ترین دغدغه مردم بهبهان

سرپرست اداره حفاظت محیط‌زیست بهبهان گفت: جایگاه فعلی دفن پسماند بهبهان آلودگی‌های متعددی را برای منطقه ایجاد کرده است و در حال حاضر دفن زباله‌ها در جایگاه فعلی به‌صورت غیراصولی و نامناسب صورت می‌گیرد.

 به گزارش شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ عالیه چنگیزی امروز دوشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۳ در بازدید مشترک به همراه مسعود دایی‌زاده از سایت دفن پسماند این شهرستان یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های مردم را دفن غیراصولی پسماند عنوان و اظهار کرد: جایگاه فعلی دفن پسماند بهبهان آلودگی‌های متعددی را برای منطقه ایجاد کرده است و در حال حاضر دفن زباله‌ها در جایگاه فعلی به‌صورت غیراصولی و نامناسب صورت می‌گیرد و آلودگی‌های متعددی برای منطقه اطراف ایجاد کرده است.

 سرپرست اداره حفاظت محیط‌زیست بهبهان افزود: با توجه به پایش‌های صورت‌گرفته آتش‌سوزی‌های متعدد در سایت زباله، موجب آلودگی محیط‌زیست شده که لازمه آن پیگیری سریع موضوع و کنترل شرایط موجود است.

 جایگاه جدید دفن زباله بهبهان به‌زودی شروع به کار می‌کند

 در ادامه مسعود دایی‌زاده در این بازدید با اشاره به اقدامات انجام شده به‌منظور انتقال جایگاه دفن زباله به مکان جدید، اظهار کرد: جایگاه دفن زباله جدید مشخص شده است، چند سلول کاملاً احداث و بخش دیگر آن نیز در حال تکمیل است و به‌زودی جایگاه جدید دفن زباله به‌صورت اصولی شروع به کار می‌کند.

 شهردار بهبهان افزود: ساماندهی جایگاه دفن قدیمی نیز با توجه به پیگیری محیط‌زیست و حساسیت موضوع آغاز شده و ادامه خواهد یافت.

 بر اساس این گزارش جمع‌آوری زباله و دفن اصولی آن در شهر بهبهان به یکی از مشکلات دیرینه تبدیل شده است و مردم طی سال‌های گذشته از این مسئله ناراضی بودند علاوه بر این دفن زباله به شیوه سنتی و دپو کردن آن در چندین نقطه شهر سلامت مردم شهرستان را تهدید کرده و تصاویر بسیار ناخوشایندی را در نقاط مختلف شهر پدید آورده است.

 سال گذشته دادستان عمومی و انقلاب بهبهان ضمن انتقاد از وضعیت دفن پسماندهای عفونی بیمارستانی در این شهرستان، خواستار رفع این مشکل و دفع اصولی این زباله‌ها در کوتاه‌ترین زمان شد.

 سایت دفن زباله فعلی مربوط به حدود ۴۰ سال پیش است و دفن زباله در این مرکز به روش سنتی صورت می‌گیرد.

 انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از