![راهیان نور فرصتی برای ترسیم آینده انقلاب](https://rahyabnews.com/default-image/default-730x400.png )
رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور مطرح کرد:
راهیان نور فرصتی برای ترسیم آینده انقلاب
رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور گفت: ایستادن در کنار مزار شهید علمالهدی و دیگر شهدای مظلوم، نشانه عزم جدی ما برای ادامه راه آنهاست این اماکن مقدس بهترین مکان برای ترسیم افقهای آینده و دعوت از نسل جدید به مسیر انقلاب هستند.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب» از هویزه؛ همزمان با سالروز ولادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه الزهرا (س) آئین افتتاحیه راهیان نور فرهنگیان کشور و یادواره شهدای فرهنگی خوزستان در جوار مزار شهدای هویزه برگزار شد.
در این مراسم سردار مسعود فلاحی، جانشین سپاه حضرت ولیعصر خوزستان، سردار عبدالرضا مرادحاجتی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خوزستان، عبدالله حبیبی، مدیرکل آموزشوپرورش خوزستان و جمعی دیگر از مسئولان استانی و شهرستانی حضور داشتند.
سجاد صدیقی در سخنانی خطاب به فرهنگیان حاضر در مراسم با بیان اینکه معتقدیم تاریخ هر کشوری هویت آن سرزمین را میسازد، اظهار کرد: بر سر روایت تاریخ، جنگ برپاست و هر کس سعی میکند بهنوعی تاریخ را روایت کند؛ زیرا هر کسی بتواند روایت تاریخ کشوری را به دست گیرد، میتواند هویت آن کشور را بسازد.
وی با یادآوری جمله سال قبل رهبر حکیم انقلاب مبنی بر اینکه اگر روایت نکنید، روایت میشوید، افزود: آنچه در مسیر سخت، پرتلاطم و البته افتخارآمیز انقلاب اسلامی بر مردم ایران گذشته، مسیری است که میتواند هویت و آینده ما را بسازد، اما یکی از مشکلات جدی که امروز وجود دارد این است که نتوانستیم روایت خوب و مکفی برای نسل آیندهمان داشته باشیم.
باید جوابگوی دل مادران شهدا باشیم
رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور گفت: نسل آینده دست من و شماست و ما باید به این مسیر، به این سختیها و تلاطمها، اشک و آهها و به دلسوختگیهای مادران شهدا جواب بدهیم. صحنه، صحنه مبارزه است، یک روز عرصه جنگ نظامی و یک روز کلاس درس و مدرسه. آیا من و شما حاضریم مثل همین بچههای رزمندهای که الان در کنارشان نشستیم، فکر و طراحی کنیم و برای انقلاب، از جان، مال و آبرویمان بگذریم؟
صدیقی با یادآوری تکالیفی که در مسیر آیندهسازی بر دوش فرهنگیان متدین و انقلابی است، راهیان نور را روایت، همعهدی و ایستادگی مجدد در مسیر رسیدن به آرمان و افق نورانی انقلاب اسلامی دانست و گفت: اگر امروز در کنار مزار شهید علمالهدی و شهدای عزیزی که در این صحرا مظلومانه شهید شدند، ایستادهایم برای به دستگرفتن مسیر و آرمان آنهاست. اگر راهیان نور را شروع کردیم برای این بود که بتوانیم نقطهای برای همعهدی پیدا کنیم و کجا بهتر از این اماکن مقدس برای بازخوانی و ترسیم افقهای پیش رو؟ بنابراین با باور جدیتر و انگیزه متعالیتر دیگر همکاران را به این مسیر دعوت و نسل آینده را برای خیز نهایی انقلاب که همان رسیدن به قله است، مسلح و مسلط کنیم.
پشتیبانی از ولایتفقیه و حفظ حجاب ۲ وصیت شهدا
در ادامه سردار مسعود فلاحی با تبریک ولادت حضرت زهرا (س) اظهار کرد: از خداوند منان طلب داریم فرزند خوبی برای مادران، همسر خوبی برای همسران، برادر خوبی برای خواهران و پدر خوبی برای دخترانمان باشیم. ما امروز به چنین خواهران و دخترانی افتخار میکنیم که به وصیت شهدا عمل کردند و با حجابشان به استکبار جهانی، «نه» گفتند.
وی افزود: شهدا در وصیتنامههایشان، پشتیبانی از ولایتفقیه و حفظ حجاب را از ما خواستهاند و الحق والانصاف زن و مرد ایرانی تا امروز به این وصایا عمل کرده و هزینه پرداختهاند. خواهران و دختران ما امروز از راههای دور آمدهاند بگویند شهید علمالهدی ما به وصیت شما عمل کردیم.
جانشین سپاه ولیعصر(عج) خوزستان گفت: هشت سال دفاع مقدس ما باید روایت شود، حسین علمالهدیها چطور محاصره و به شهادت رسیدند؟ چطور مدرسهای به نام «عشق» تشکیل شد؟
۴۰ درصد مردم ما شهروند فضای مجازیاند
وی دوران دفاع مقدس را دانشگاه عنوان کرد و افزود: امروز درس میخوانیم و میآموزیم برای خواندن و نوشتن، اما هشت سال دفاع مقدس ما دانشگاه علم و عمل بود که دانشجویانش، «معارف» را با نماز، تهجد و تضرع در دل شب، «جغرافیا» را در جزایر مجنون، تپههای اللهاکبر، حاج عمران و قلههای قندیل؛ «ریاضیات» را در جزرومد اروند؛ «فیزیک» را در عمل و عکسالعمل و آفند و پدافند، انکسار موج و موج گرفتگی؛ «شیمی» را با استنشاق شیمیایی و «تاریخ» را با فتح خرمشهر پاس کردند.
سردار فلاحی گفت: بیش از ۴۰ درصد مردم ما شهروند فضای مجازیاند و شما فرهنگیان باید دستبهدست هم بدهید و با روایت شایسته، دانشآموزان را از فضای مجازی به فضای حقیقی راهنمایی کنید.
در ادامه عبدالله حبیبی با گرامیداشت یاد و خاطره ۳۱۰ شهید فرهنگی خوزستان، جهاد تبیین را مکمل شهادت دانست و اظهار کرد: اگر این همایشها و راهیان نور دانشآموزی و فرهنگیان نبود، شهادت شهیدانمان در مناطق عملیاتی میماند و آثارش به جامعه نمیرسید. این آیینها کمک میکند که شهادت و مبارزه با ظلم و ستم و استکبار ادامه پیدا کند.
اثرگذاری راهیان نور فرهنگیان بیشتر است
وی با بیان اینکه اثرگذاری راهیان نور فرهنگیان بیشتر است، گفت: معلمان تأثیرگذاری بیشتری دارند و سفیرانی هستند که میتوانند با بهرهگیری از فضای مقدس یادمانها، راه شهیدان را در مدارس، تبیین و ادامه بدهند.
در پایان مراسم محمدصالح جمالی در سخنانی کوتاه هدف از برگزاری این مراسم را آشنایی نسل جدید فرهنگیان با دفاع مقدس عنوان و اظهار کرد: بخش اعظم فرهنگیان ما دوران دفاع مقدس را تجربه نکردهاند یا نیازمند بهروزآوری اطلاعات و داشتههایشان هستند تا بتوانند فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل دانشآموز انتقال بدهند و به همین منظور با پیگیری رئیس محترم بسیج فرهنگیان کشور برای دومین سال متوالی اردوهای راهیان نور فرهنگیان برگزار خواهد شد و امسال برای اولینبار برنامه افتتاحیه نیز در نظر گرفته شد.
وی در تشریح برنامههای استان خوزستان برای این اردوها افزود: ۴۰ منطقه آموزشوپرورش در راستای راهیان نور فرهنگیان نقشآفرین هستند و با تقسیمبندی صورتگرفته هر منطقه، اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفتش را همزمان در یادمانها و مراکز صنعتی نزدیک به خود انجام خواهد داد.
مقصدهای راهیان نور فرهنگیان در خوزستان
رئیس سازمان بسیج فرهنگیان سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان گفت: یادمان شهدای هویزه و پالایشگاه خلیجفارس هویزه، یادمان اروند و پالایشگاه آبادان و یادمان فتحالمبین و سدهای کرخه و کارخانجاتی که آنجا هستند، سه مقصد راهیان نور و راهیان پیشرفت فرهنگیان خواهد بود.
خاطرهگویی، اجرای سرود دانشآموزی و تجلیل از خانوادههای شهدای فرهنگی از دیگر بخشهای این مراسم بود.
انتهای خبر/