نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی:
مشکلات گردشگری شوش در انتظار گرهگشایی است
نماینده شوش و کرخه حضور وزیر گردشگری را فرصتی مهم برای بررسی و حل مشکلات حوزه گردشگری و میراثفرهنگی این منطقه دانست و ابراز امیدواری کرد که این سفر بتواند به تقویت زیرساختها و توسعه صنعت گردشگری کمک کند.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب»؛ محمد کعبعمیر روز چهارشنبه در نشست شورای اداری شهرستان شوش که با حضور وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در سالن نشستهای فرمانداری شوش برگزار شد، اظهار کرد: میراث جهانی شوش به تهدیدی برای توسعه شوش طی سالهای گذشته تبدیل شده بود که خوشبختانه نگاه این تهدیدآمیز به گردشگری در دولت سیزدهم به نگاه فرصت محور در دولت چهاردهم تغییر کرد.
وی با بیان اینکه شوش شهر تاریخی، مذهبی و جهانی است و باید توسعه این شهر نیز متناسب با این ظرفیت باشد، افزود: متأسفانه شوش باوجود ظرفیتهای عظیم گردشگری، تاریخی و مذهبی از زیرساختهای گردشگری محروم است.
نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شوش نگین تمدن ایران اسلامی است، گفت: وزیر میراثفرهنگی شناخت و اشراف کافی بر ظرفیتهای گردشگری و تاریخی شوش دارد که این موضوع باعث افزایش امید برای تحول در این شهرستان در دوره مدیریتی صالحی امیری شده است.
وی افزود: تأمین بسیار محدود منابع مالی برای توسعه و ارتقای زیرساختهای حرم دانیال نبی (ع) موجب شده تا شرایط کنونی این حرم سنخیتی با شان و جایگاه این پیامبر الهی نداشته باشد.
بیکاری یکی از چالشهای جدی جوانان شوش است
کعبعمیر با بیان اینکه مسائل خوزستان و شوش مشخص بوده و حل آنها نیازمند همافزایی میان تمام ارکان است، بیان کرد: تدوین برنامه مشخص برای حل مسائل میراثفرهنگی و گردشگری شوش و تقسیم کار برای گرهگشایی از این مسائل ضرورت دارد.
وی بیکاری را یکی از چالشهای جدی جوانان شوش دانست و افزود: استفاده از معافیت مالیاتی شرکتهای مستقر در شوش برای سرمایهگذاری در بخش گردشگری این شهرستان از جمله ظرفیتهای لازم برای جذب اعتبار و سرمایهگذار به بخش گردشگری شوش است.
نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دو اثر از ۲۶ اثر فرهنگی و تاریخی ثبت جهانی در یونسکو متعلق به شوش است که این ظرفیت بیبدیل بهخوبی مورداستفاده قرار نگرفته است.
خواسته اصلی مردم شوش، توسعه زیرساختهای گردشگری این شهرستان است
امید صبریپور نیز در این نشست با بیان اینکه شوش، کهن شهر ایران با قدمت بیش از ۶ هزار سال خواستگاه تمدن و شهرنشینی در جهان است، اظهار کرد: آرامگاه دانیال نبی (ع) و دعبل خزاعی، یادمان شهدای فتحالمبین، داشتن دو اثر فاخر میراثفرهنگی ثبت شده جهانی، طبیعت غنی و ارزشمند و وجود سه رودخانه کرخه، دز و شاوور بخشی از ظرفیتهای عظیم گردشگری و میراثفرهنگی و مذهبی شوش است.
وی با اشاره به ظرفیتهای بینظیر گردشگری شوش افزود: رفع دغدغهها، کمبودها، نواقص و بهرهگیری از ظرفیتهای بیبدیل شوش در بخش میراثفرهنگی و گردشگری نیازمند توجه جدی ملی و استانی است.
سرپرست فرمانداری شوش با بیان اینکه میراث تاریخی شوش در جهان شناخته شده است، گفت: اولویت و خواسته اصلی مردم شوش، توسعه زیرساختهای میراثفرهنگی و گردشگری در این شهرستان است و حضور وزیر گردشگری در شوش فرصتی برای گرهگشایی از مشکلات بخش گردشگری و میراثفرهنگی است.
ضوابط حریم و عرصه مصوب میراث فرهنگی در شوش نیازمند بازنگری است
وی بیان کرد: ضوابط حریم و عرصه مصوب میراثفرهنگی در شوش در برخی موارد بدون ملاحظههای اجتماعی و سیاسی تدوین شده است که نیاز به بازنگری جدی در راستای توسعه پایدار این شهرستان دارد.
صبریپور عنوان کرد: بازنگری ضوابط حریم و عرصه میراثفرهنگی در شوش ضمن رعایت قوانین حراست و حفاظت از میراثفرهنگی یکی از مطالبههای مهم این شهرستان است.
سرپرست فرمانداری شوش گفت: محدودیت ارتفاع ساختوسازها در شوش موجب شده تا امکان احداث هتل در این شهرستان وجود نداشته باشد که این موضوع به مانعی جدی برای توسعه گردشگری و جذب گردشگران در شوش تبدیل شده است.
سفر رئیسجمهور و هیأت همراه به خوزستان امیدآفرین است
حجتالاسلام سید مرتضی مرعشی نیز در این نشست سفر رئیسجمهور و هیأت همراه به خوزستان را امیدآفرین دانست و گفت: مصوبههای قابلاجرا بهعنوان دستاوردهای سفر رئیسجمهور به خوزستان میتواند ارتقای امید در استان و شهرستان را در پی داشته باشد.
امامجمعه شوش، با بیان اینکه رفع موانع از توسعه شوش میتواند بستر تحول در این شهرستان را فراهم کند، افزود: مصوبههای قابلاجرا برای شوش انتظار از وزیر میراثفرهنگی در سفر به شوش است.
انتهای خبر/