کارشناس مسائل بینالملل:
قربانی سوءمدیریت آمریکا قشر ضعیف است
کارشناس مسائل بینالملل گفت: قشر ضعیف آمریکا قربانی سوءمدیریت سیاستمداران است؛ در حالی که مردم به ناکارآمدی معترضاند، دعوای سیاسی میان دو حزب شدت گرفته و مشکلات مردم را بیشتر کرده است.
به گزارش شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب»؛ امیرعلی ابوالفتح در گفتگو با خبرنگار بینالملل شبکه اطلاعرسانی «راه دانا»؛ در تحلیل عوامل و پیامدهای وقوع آتشسوزی در ایالت کالیفرنیا آمریکا اظهار کرد: درباره علل وقوع حادثه گسترده آتشسوزی در کالیفرنیا باید تحقیقات جدی نسبت به عملکرد شهردار، فرماندار و مسئولان ایالتی انجام شود تا علت سوءمدیریت در وقوع این حادثه روشن شود.
وی با بیان اینکه همه جای دنیا وقوع حوادث طبیعی انکارناپذیر است که در بخشی از آنها عوامل انسانی و در بخشی دیگر عوامل مدیریتی دخیل است.
کارشناس مسائل بینالملل گفت: آنچه باعث تعجب افکار عمومی شده وقوع این حادثه در ایالات متحده با داشتن امکانات پیشرفته، پول، ثروت و تکنولوژیهای روز دنیا است.
وی با اشاره به اینکه شرایط کنونی کالیفرنیا یک ورشکستگی بزرگ برای آمریکا است؛ ادامه داد: کسی تصور نمیکرد آمریکا که خود را قدرت برتر دنیا میداند اینگونه در مهار حریق دچار استیصال شود.
ابوالفتح با اشاره به اینکه قربانی وضع کنونی کالیفرنیا قشر ضعیف و آسیبپذیر جامعه آمریکایی است؛ تأکید کرد: در شرایطی که مردم نسبت به ناکارآمدی و سوءمدیریت سیاستمداران آمریکایی معترض هستند، دعواهای سیاسی دو حزب علیه هم شروع شده است.
وی با تأکید بر اینکه بدون شک وضع کنونی کالیفرنیا ناشی از بیتوجهی حاکمیت آمریکا به وضع مردم کشورش است؛ ادامه داد: اصلیترین مسئله مردم آمریکا این است که چطور ۳۰۰ میلیون دلار هزینه جنگ اوکراین میشود، بیش از ۲۰ میلیون دلار هزینه کمک به اسرائیل برای بمباران غزه صورت میگیرد، هزینه جنگ در عراق و افغانستان پرداخته می. شود؛ اما پولی برای بهبود وضع زندگی مردم آمریکا خرج نمیشود.
کارشناس مسائل بینالملل با اشاره به اینکه امروز وضع زندگی مردم آمریکا در برخی ایالتها بدتر از زندگی برخی مناطق آفریقایی است؛ تصریح کرد: ترامپ ماحصل اعتراض مردم آمریکا به شرایط حاکم در این کشور است وگرنه ترامپ رئیسجمهور ایالات متحده نمیشد.
ابوالفتح گفت: مردم آمریکا معترض هستند که چرا باید آمریکا میلیاردها دلار در خاورمیانه هزینه جنگ را پرداخت کند و در نهایت ایران پیروز نبرد باشد.
وی با اشاره به اینکه منافع بسیاری از کمپانیهای بزرگ و مافیاهای سلاح در آمریکا وابسته به این است که پولهای آمریکا در خارج از مرزهایش هزینه شود؛ تأکید کرد: مافیاهای بزرگ اقتصادی در ایالات متحده به دنبال پروژههای نظامی در خارج از مرزهای آمریکا هستند تا آن را دستمایه پیروزی خود در انتخابات قرار دهند.
کارشناس مسائل بینالملل با بیان اینکه موج تغییر در ایالات متحده آغاز شده و اعتراضات مردم در ایالات متحده نشاندهنده همین تغییرات است؛ خاطرنشان کرد: نمیتوان بهیکباره انتظار داشت ظرف ۶ ماه سیاستمداران آمریکایی مسیر خود را تغییر دهند؛ اما همین که رئیسجمهور آمریکا میگوید ما پولی نداریم و فقیر شدیم این همان آغاز تغییر در آمریکا است.
انتهای خبر/