حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
مراقب نفاق و توطئه‌های دشمنان باشیم
رئیس قوه قضائیه:

مراقب نفاق و توطئه‌های دشمنان باشیم

رئیس قوه قضائیه گفت: دشمن با همه ابزار و جنودش به میدان آمده است؛ باید بسیار مواظب نفاق و نفوذ و سایر کید‌ها و توطئه‌های دشمن باشیم و نسبت به تقویت وحدت و انسجام ملی اهتمام ورزیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرنگار شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ حجت‌الاسلام‌ والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای در جریان این سفر با کارکنان دستگاه قضائی خوزستان دیدار کرد و طی سخنانی در این نشست، ضمن تبریک سالروز آغاز امامت امام عصر (عج) اظهار کرد: امروز تلاش دشمنان ایران اسلامی برای ضربه زدن به کشور ما مضاعف و تشدید شده است؛ آنها عظمت ایران اسلامی را به عینه دیده‌اند و از این عظمت و اقتدار عصبانی‌اند. دشمن با همه ابزار و جنودش به میدان آمده است؛ باید بسیار مواظب نفاق و نفوذ و سایر کید‌ها و توطئه‌های دشمن باشیم. باید بسیار نسبت به تقویت وحدت و انسجام ملی اهتمام داشته باشیم و به یاد بیاوریم که همین وحدت و انسجام بود که در جریان دفاع مقدس اخیر بسیار منشأ اثر شد.

وی افزود: ما کارگزاران و مسئولان نظام به هیچ‌وجه نباید از مردم جدا شویم و تحت هیچ شرایطی نباید خدمت بی‌منت به مردم را فراموش کنیم؛ دشمن سرمایه‌گذاری بسیار کرده تا به زعم باطل خودش مردم را از نظام جدا کند ما باید این توطئه دشمن را خنثی سازیم.

رئیس قوه قضائیه گفت: خوزستان استانی با تاریخی کهن و مردمانی غیور است؛ مردمان خوزستان مستحق خدمت بی‌منت هستند؛ اگر ما در خدمت‌رسانی به این مردم غیور کوتاهی کنیم خودمان را نخواهیم بخشید.

وی افزود: چه در خوزستان و چه در سایر استان‌های کشور مشکلاتی وجود دارد و برخی از این مشکلات متأسفانه مزمن شده‌اند؛ اما باید توجه داشت که سخن گفتن از مشکلات بدون ارائه طریق و راه‌حل، مسئله‌ای را حل نمی‌کند. ما در قوه قضاییه آغوشمان برای نقد باز است و همزمان از ناقدان می‌خواهیم که ارائه طریق نیز بدهند و مطمئن باشند که راه‌حل‌های ارائه شده از سوی آنها، حتماً مورد بررسی و مداقه قرار می‌گیرد.

محسنی‌اژه‌ای تصریح کرد: مسئولان و مقامات قضایی در سراسر کشور، عملیاتی‌سازی «سند تحول و تعالی» را سرلوحه امور خود قرار دهند. سند مزبور، وحی مُنزل نیست، اما در باب آن اجماع نخبگانی حاصل شده و تلاش شده تا حد مقدور جامع و کامل باشد؛ برای اجرایی‌سازی این سند، ستاد پیگیری تشکیل شده و البته راه اصلاح آن نیز بسته نشده است و اهتمام ما آن است که موارد دارای عیب و ایراد در سند تحول و تعالی را اصلاح کنیم.

وی اضافه کرد: اهتمام همه مسئولان و مقامات قضائی در سراسر کشور به ویژه در استان خوزستان باید آن باشد که با اتخاذ تدابیر و تمهیدات ویژه‌ای، ورودی پرونده‌ها به مراجع قضایی را کاهش دهند؛ چرا که هر چقدر هم بر تعداد قضات خود بیفزاییم و امکانات و تجهیزات قوه قضاییه را بیشتر کنیم، اما ورودی پرونده‌ها در حجم فعلی باشد باز هم از پیشبردِ به‌موقع امور عقب می‌مانیم. حجم فعلی کار قضات ما زیاد است؛ باید برای کاستن از این حجم بالا، تدابیر ویژه اتخاذ کنیم.

این مقام مسئول عنوان کرد: بار‌ها تأکید کرده‌ام و باز نیز تأکید می‌کنم که همه ما در دستگاه قضائی باید در قبال مراجعان، حُسن‌خلق داشته باشیم و آنها را تکریم کنیم؛ این کار ما قطعاً جنبه تربیتی دارد و این حُسن رفتار ما بعضا از رأی و حکم ما اثر بالاتری دارد.

وی افزود: همه مقامات و مسئولان قضائی در سراسر کشور به ویژه در خوزستان باید نسبت به اتفاق‌آرا اهتمام ویژه‌ای داشته باشند. آرای صادره از کلیه‌ مراجع و محاکم قضائی باید در نهایت اتقان باشند و باید میزان نقض آرا در مراجع بالاتر به پایین‌ترین سطح خود برسد. وقتی آرای یک مرجع قضایی به کرات نقض می‌شود و یا در قبال آرای آن مرجع قضایی به کرات درخواست ماده ۴۷۷ می‌شود، مقامات قضایی ذی‌ربط بررسی‌ها و پیگیری‌های لازم را به عمل آورند و چرایی این موضوع را مورد تتبع قرار دهند.  

محسنی‌اژه‌ای اذعان کرد: همواره اهتمام و کوشش ما آن است تا محکومانی که در زندان ماندنشان ضرورت ندارد از زندان آزاد شوند؛ البته در این رابطه تأکید داریم که مبادا عناصر و مجرمانی که آزادی‌شان برای امنیت روانی و فیزیکی مردم و شهروندان خطرناک است از زندان آزاد شوند.

رئیس قوه قضاییه افزود: همچنین همواره تاکید ما خطاب به مقامات دادستانی آن است که مبادا قرار‌های تأمینی برای متهمین به گونه‌ای صادر شود که آنها از تودیع این قرار‌ها عاجز بمانند و در شرایطی که زندان رفتنشان ضرورتی ندارد، ولو برای یک شب، بازداشت شوند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!