در گفتگو با «رهیاب»؛
مسابقات قرآنی میراث معنوی نظام است
مدیر دارالقرآن سپاه خوزستان گفت: مسابقات به عنوان میراث معنوی و اصلیترین دستاورد حوزه فرهنگ جمهوری اسلامی است تا فرهنگ عمومی قرآن در جامعه نهادینه و تأثیرگذار باشد.
علی سواری در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاعرسانی«رهیاب»؛ اظهار کرد: مسابقات قرآن یکی از ابزارهای گسترش نشر و دعوت مردم عزیز به قرآن وآموزههای ارزشمند کلام الهی است، همچنین استفاده از ظرفیتهای قرآنی و ایجاد انگیزه بین نوجوانان و جوانان از جمله اهداف برگزاری مسابقات است.
وی با اشاره به برگزاری سیویکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت ،افزود: این مسابقات به رونق آموزشهای قرآنی در سطح نواحی و پایگاهها، ایجاد شور و نشاط و رقابت سالم بین بسیجیان کمک میکند.
مدیر دارالقرآن بسیج سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان گفت: بر اساس برنامهریزی صورتگرفته، مرحله استانی سیویکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج در تاریخ ۸ و نهم آذرماه سال جاری برگزار میشود.
سواری ادامه داد: این دوره از مسابقات در دو گروه آقایان و بانوان در بخشهای فردی، گروهی، خانوادگی در رشتههای حفظ، روخوانی، ترتیل و تفسیر برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه همچنین مراسم اختتامیه مرحله ناحیهای جشن «چلچراغ آیهها» ششم آذرماه سال جاری برگزار خواهد شد، ادامه داد: نواحی بسیج استان در شهرهای مختلف خوزستان مشغول برگزاری مرحله ناحیهای این دوره از مسابقات قرآنی هستند.
مدیر دارالقرآن بسیج سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان بیان کرد: استان خوزستان با حضور ۱۵۰ هزار و ۳۰۲ شرکتکننده به استقبال در سیویکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج خواهد رفت.
انتهای خبر/