حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
خدمات‌رسانی در شأن زائران اباعبدالله الحسین (ع) باشد
وزیر راه و شهرسازی:

خدمات‌رسانی در شأن زائران اباعبدالله الحسین (ع) باشد

وزیر راه و شهرسازی، در سفر به خوزستان با حضور در مرکز مانیتورینگ کنترل فرماندهی انتظامی پایانه چذابه گفت: امیدواریم خدمات امسال در شأن زائران اباعبدالله الحسین(ع) باشد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرنگار شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ فرزانه صادق‌مالواجرد امروز شنبه ۱۸ مرداد و در جریان سفر به خوزستان به منظور بازدید از مرزهای اربعینی چذابه و شلمچه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ان‌شاءالله تمام اقداماتی که انجام می‌شود، مورد قبول صاحب این ماه قرار بگیرد. من و همکارانم براساس مسئولیت‌هایمان و مأموریت‌هایی که داریم، از پایان مراسم اربعین سال گذشته فعالیت‌هایمان را برای امسال آغاز کرده‌ایم.

وی افزود: همچنین به منظور ساماندهی امور به‌ویژه تأمین ناوگان، هر هفته جلسات و گفتگوهایی برای بررسی نحوه خدمات‌رسانی به زائران داشتیم.

وزیر راه و شهرسازی ضمن قدردانی از تلاش‌های کلیه خادمین راهپیمایی اربعین، از جمله نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدوارم این همدلی و همراهی، انعکاس مثبتی در تعاملات بین دولت و مجلس داشته باشد و در نهایت به خدمات‌رسانی بهتر به مردم منجر شود.

وی با قدردانی از اقدامات مسئولان نظامی و انتظامی، روحانیون و اصحاب رسانه برای همکاری‌هایشان در برگزاری هرچه بهتر این مراسم افزود: امیدوارم امسال بتوانیم خدماتی شایسته و در شأن زائران ارائه دهیم و شرمنده مردم عزیز نباشیم.

صادق‌مالواجرد امروز به منظور بازدید از روند تردد زائران اربعین حسینی و شرایط پایانه‌های مرزی استان از طریق فرودگاه شهید سلیمانی اهواز وارد استان شد. در این سفر سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان و جمعی از مسئولان استان و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی وزیر را همراهی می‌کنند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!