روایت هفتم دیماه؛
وقتی اهوازیها برای همیشه طومار فتنه را پیچیدند
مردم خوزستان روز هفتم دیماه سال 88 آغازگر حماسه نهم دیماه سال ۸۸ شدند و با خلق حماسهی ۷دی، زمینهساز حرکتی شدند که در نهم دیماه، دودمان فتنهگران را بر باد داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی«رهیاب»؛ درسال۸۸ و درپی برگزاری انتخابات خرداد ماه، آشوبهای خیابانی درتهران و دیگر نقاط کشور شکل گرفت و زخمی عمیق روایتگر هشت ماه مظلومیت تام و تمام انقلاب است.
با وجود حضور بی نظیر مردم در پای صندوقهای رأی، اعتراضات گسترده به فتنه و آشوب خیابانی منجر شد و این فرصت را از کشور و نظام سلب کرد که در مجامع بین المللی از این حمایت بی چون و چرای مردم از کشور و نظام بهره ببرند و اقتدار کشور اسلامی ایران را بیش از پیش به رخ جهانیان بکشانند؛ این آشوبها و اغتشاشات ناشی از آن حتی سبب شد بسیاری از این فرصت استفاده کنند و به نفع اهداف خود بهره ببرند. هر چند بعدها آنچه در پس پرده پنهان بود، نمایان شد و دست دشمن قسم خورده ای رو شد که سالها برای رسیدن به این روزها و آشوبها و اغتشاشات برنامه ریزی کرده بود.
فتنه ۸۸ از حساسترین مقاطع انقلاب اسلامی است که دشمنان حقیقی نظام با پیچیدهترین ترفندها به خیمه انقلاب یورش برده بودند. یورش و تهاجمی از جنس نرم که ذهنها و قلبها را، اندیشه و اعتقادات را نشانه گرفته و باورها را سست و متزلزل ساخته بود.
فتنه ی که پادزهری جزء بصیرت نداشت و در آن دوران که دشمن روزبه روز جریتر شده و باوری را نشانه می گرفت، ۶ دی ۸۸ عزیزترین و بنیادی ترین باور ملت ایران به دست اشقیا و دیکتاتور مسلکان مورد هتاکی قرار گرفت و خیمههای عزاداری سوزانده شد.
روزی که مردم اهواز تاریخ ساز شدند
روز عاشورای حسینی روزهای غم انگیزی برای ملت ایران رقم خورد و همین موضوع باعث لبریز شدن صبر ملت مسلمان ایران و در نهایت انفجار خیره کننده مردم و حضور آنها در صحنه از هر طیف و قشری شد.
هفتم دیماه ۸۸ ورق برگشت مردم پایتخت مهر و ایثار،خوزستان بلافاصله پس از بی حرمتی به عاشورای حسینی در کمتر از چند ساعت خودجوش به صحنه آمده و بصیرتی بی بدیل را جاودانه ساخته و فتنه گران را به زباله دان تاریخ فرستادند و سرآغازی شدند بر پایان ۸ ماه لشکرکشی خیابانی.سیاسی و غیر سیاسی، حزب اللهی و غیر حزب اللهی و حتی کسانی که اندکی شور حسینی و سیاسی و ملی داشتند همه به صحنه آمدند.
این هتک حرمت به عاشورا و عزاداران حسینی، مردم خوزستان را خشمگین، نگران و چشمشان را گریان کرد و با حماسهای بی بدیل تاریخ ساز شدند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: مردم خوزستان هم در مقابل حمله رژیم بعث عراق به کشور جمهوری اسلامی ایران بیشترین شهدا را تقدیم کردند و هم در تمام صحنههای انقلاب چه در زمان پیش از انقلاب و پس از پیروزی انقلاب و هم در دوران حیات بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) حضور داشتند.
وی گفت: در زمان زعامت ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنهای نیز مردم خوزستان لبیک گوی ندای ایشان بودند و به خاطر بصیرتی که داشتند وقتی حوادث و جریانات روز عاشورا در سال ۱۳۸۸ به وجود آمد، ملت خوزستان روز بعد از آن تجمعی را در حوزه علمیه اهواز انجام دادند و نسبت به آن وقایع تلخ و حرکات ناشایست فتنهگران و منافقین ابراز تنفر کردند.
وی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته نمایش در دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرکز بود که در آشوبها و فتنه بعد از انتخابات ریاست جمهوری، روز شنبه ۲۳ خرداد سال ۱۳۸۸ در تهران مورد اصابت گلوله منافقین قرار گرفت.
این جوان اهوازی، پس از چند روز بستری شدن در بیمارستان لقمان تهران، در روز هفتم تیرماه سال ۱۳۸۸ شربت شهادت را نوشید و پیکر پاکش در زادگاهش روستای بروایه آرام گرفت.
از برجستگیهای دیگرراهپیمایی هفتم دی ۸۸ اهواز می توان به حضور پرشور بانوان اشاره کرد . با اینکه آن روز، امت حزب الله فقط قصد داشتند واکنشی نسبت به اتفاقات آن روزها نشان دهند و هیچ تدارک و برنامه ریزی خاصی صورت نگرفته بود و دعوتی نشده بود، زنان غیورانه به صحنه آمدند.
این فعال فرهنگی بیان داشت: تجمع هفتم دی ۸۸ به برکت انسجامی بود که بین مساجد و هیئت های مذهبی وجود داشت. این انسجام که محصول دور اندیشی آیت الله جزایری است توانست چشم فتنه را کور کند. حضور پرشور هیئات مذهبی، حجت الاسلام و المسلمین حاجتی و سخنرانی آتشین و انقلابی ایشان در محکومیت فتنه ۸۸ برای همیشه طومار فتنه را در اهواز پیچید.

درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!