درگفتگو با «رهیاب» مطرح شد؛
پایانه صادراتی گل و گیاه ساخته میشود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول گفت: پایانه صادراتی گل و گیاه با سرمایه گذاری بخش خصوصی در دزفول در حال احداث است که هم اکنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
بهروز قمر زاده در گفتگو با خبرنگار شبکهه اطلاع رسانی«رهیاب»؛ اظهار کرد: فعال سازی صادرات از طریق مرز هوایی توانسته موجب جهش تولید انواع محصولات زراعی، باغی و گلخانهای در این شهرستان شود.
وی سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول را ۹۰ هزار هکتار اعلام وافزود: ۶۵ هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و ۲۵ هزار هکتار کشت دیم است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول گفت: ۱۰ هزار میلیارد ریال طرح تولیدی مرتبط با کشاورزی در دزفول آماده و به بانک معرفی شده است، ولی به دلیل نبود اعتبار هیچ تسهیلاتی طی ۲ سال اخیر به متقاضیان پرداخت نشده است.
قمرزاده بیان کرد: ۲۲۰ هکتار گلخانه در دزفول وجود دارد که ۱۸۵ هکتار آن به کاشت گل و گیاه زینتی، تولید نشا و همچنین کشت سبزی و صیفی اختصاص یافته است.
وی عنوان کرد: گلخانههای دزفول هم اکنون یک هزار و ۷۰۰ شغل مستقیم و چهار هزار شغل غیر مستقیم ایجاد کرده اند.
قمرزاده درخصوص آخرین روند احداث شهرک گلخانه دزفول گفت: این شهرک گلخانهای دارای ۱۸۳ واحد است که ۶۹ واحد آن فعال و مابقی واحدها در مرحله ساخت و بهره برداری هستند.
وی شهرستان دزفول را یکی از قطبهای اصلی تولید گل و گیاهان زینتی دانست و اظهار کرد: این شهرستان در تولید گل مریم هم از نظر کمی و هم کیفی رتبه نخست کشور را دارد و گلهای تولید شده در دزفول از نظر کیفیت، بو، عطر و سرشاخه در استان و کشور نمونه است.
قمرزاده با بیان اینکه سالانه بالغ بر ۲.۵ تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید میشود، افزود: هم اکنون ۱۲۶ محصول شامل ۶۳ نوع محصول کشاورزی و ۴۳ نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید میشود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است.
قمرزاده گفت: پایانه صادراتی گل و گیاه با سرمایه گذاری بخش خصوصی در دزفول در حال احداث است که هم اکنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی توسعه گلخانهها را سیاست اولویت دار وزارت جهاد کشاورزی دانست و افزود: انتقال سبزی و صیفی و محصولاتی که امکان کشت آنها در گلخانه وجود دارد به گلخانهها و آزادسازی زمینهای زراعی برای توسعه کشتهای راهبردی از جمله اولویتها در دزفول است.
قمرزاده تصریح کرد: هم اکنون در ۳۰ هکتار از گلخانههای دزفول گل مریم کشت میشود که پیش بینی میشود امسال چهار میلیون شاخه گل مریم از این گلخانهها برداشت شود، همچنین ۲۰ هزار هکتار سبزی و صیفی در این شهرستان کشت میشود که سالانه بالغ بر یک میلیون تن انواع سبزی و سیفی از این مزارع برداشت میشود.
شایان ذکر است دزفول در تولید گل مریم، بذر شبدر و کلزا رتبه نخست و در تولید گل رز جایگاه دوم را در کشور دارد. سالانه بیش از ۷۶ میلیون شاخه گل در این شهرستان تولید و به سایر نقاط کشور صادر میشود.
فرودگاه دزفول ۱۴ آبان ماه امسال با تصویب هیئت وزیران به عنوان فرودگاه مجاز برای ورود و خروج کالا و مسافر بین المللی تعیین شد.
پایان پیام/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!