حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
پیاده‌روی اربعین نمادی از ولایتمداری است
مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور:

پیاده‌روی اربعین نمادی از ولایتمداری است

مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور گفت: پیاده‌روی اربعین حسینی نمادی از روحیه ایثار، خدمتگزاری و ولایتمداری است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرنگار شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمود محمدی‌شاهرودی دوشنبه در بازدید از شلمچه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خدمت‌رسانی مردمی مواکب حسینی و به خصوص طلاب و روحانیون به زائران اباعبدالله‌الحسین (ع) ریشه در آموزه‌های دینی و فرهنگ عاشورایی مردم ایران دارد.

وی افزود: در این ایام اربعین حسینی که ریشه در آموزه‌های باورهای مذهبی و فرهنگ عاشورایی مردم ایران و همه آزادی‌خواهان جهان دارد روحانیون مستقر در مرزها و گذرگاه‌های اربعین معارف اسلامی را تبیین و پاسخگوی سوالات شرعی زائران هستند.

مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور به اقامه نماز جماعت در مواکب اربعین حسینی اشاره کرد و گفت: نماز و به خصوص اقامه نماز جماعت از پیام‌های عاشورایی است که در مواکب حسینی به صورت ویژه به آن پرداخته شده است.

وی ادامه داد: نقش طلاب و روحانیون در راهنمایی و آرامش‌بخشی به زائران، به‌ویژه در شرایط خاص پیاده‌روی اربعین، بسیار حائز اهمیت است و این خدمات، علاوه بر جنبه اجرایی، دارای ارزش معنوی بی‌بدیلی است که موجب تقویت پیوندهای دینی و فرهنگی در جامعه می‌شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!