حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
کشتی‌گیران خوزستانی ستون تیم ملی فرنگی شدند
مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان در گفتگو با«رهیاب»؛

کشتی‌گیران خوزستانی ستون تیم ملی فرنگی شدند

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد بعد از ۱۲ سال حاصل غیرت جوانان، برنامه‌ریزی دقیق فدراسیون و تلاش مربیان بود و خوزستانی‌ها نیز نقشی پررنگ در این موفقیت داشتند.

حمید بنی‌تمیم در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب»؛ پیرامون قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران بعد از ۱۲ سال اظهار کرد: خوشبختانه این موفقیت بزرگ نتیجه زحمات ورزشکاران، خانواده‌های آنان، مربیان و برنامه‌ریزی دقیق کادر فنی بود. برگزاری اردوهای مستمر و انتخابی‌های منظم باعث شد بهترین‌ها در ترکیب تیم قرار بگیرند و ثمره آن قهرمانی ارزشمند رقم بخورد.

وی افزود: این قهرمانی را به مردم شریف ایران، علاقه‌مندان به کشتی، فدراسیون و کادر فنی تبریک می‌گویم. سختی‌های زیادی در این مسیر پشت سر گذاشته شد و در حالی‌که برخی حتی تمایل به موفقیت تیم ملی نداشتند، اما غیرت جوانان کشورمان موجب شد پرچم جمهوری اسلامی ایران با افتخار به اهتزاز درآید.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: نکته مهم در این مسابقات، افتخارآفرینی سنگین‌وزن‌ها بود. دو مدال طلای امیرحسین زارع و امین میرزازاده نشان داد که سنگین‌وزن‌های ایرانی نماد قدرت و صلابت جوانان کشور هستند. البته این موضوع به معنای نادیده گرفتن سایر اوزان نیست، اما طلاهای سنگین‌وزن حلاوت و اهمیت ویژه‌ای دارند.

وی ادامه داد: عملکرد قهرمانان جوان ما ثابت کرد که ورزشکاران ایرانی علاوه بر قدرت بدنی، با ایمان و انگیزه‌ای مثال‌زدنی در میادین جهانی حاضر می‌شوند و توانایی رقابت با بزرگان دنیا را دارند. این روحیه، الهام‌بخش نسل جدید ورزشکاران کشور خواهد بود.

بنی‌تمیم با اشاره به نقش خوزستان در کشتی فرنگی بیان‌ کرد: خوشبختانه ۷۰ درصد تیم ملی فرنگی را کشتی‌گیران خوزستانی تشکیل می‌دهند. این حضور پررنگ نتیجه قانونمندی انتخاب‌ها و برنامه‌ریزی فنی منظم فدراسیون است. خوشبختانه فرآیند انتخابی‌ها بدون حاشیه برگزار شد و حتی در موارد خاص، تصمیمات اتخاذشده کاملاً به سود کشتی کشور تمام شد.

وی تصریح کرد: پیش‌بینی ما این بود که تیم ملی کشتی فرنگی نیز همانند کشتی آزاد پیش از پایان مسابقات عنوان قهرمانی جهان را به دست آورد. حضور پررنگ کشتی‌گیران خوزستانی در این موفقیت، مایه افتخار استان و کشور خواهد بود.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان خاطرنشان کرد: این قهرمانی‌ها نتیجه تلاش بی‌وقفه ورزشکاران است و وظیفه مسئولان استانی و ملی حمایت همه‌جانبه از آنان است. خوشبختانه استاندار خوزستان نیز با جدیت پیگیر مسائل تیم و ورزشکاران بوده و در جریان وضعیت آنان قرار دارد.

وی اضافه کرد: مهم‌ترین مشکلات این قهرمانان معیشت، اشتغال و مسکن است. لازم است علاوه بر پیگیری‌های استاندار، سایر مسئولان نیز پای کار بیایند و از این قهرمانان حمایت کنند. بحث استخدام، تأمین زمین مسکونی و حل مسائل معیشتی این ورزشکاران باید در اولویت قرار گیرد.

بنی‌تمیم در پایان گفت: نگاه مثبت تنها یک مدیر یا حتی استاندار کافی نیست، بلکه همت همه مدیران ریز و درشت استان در شورای ورزش و سایر دستگاه‌ها ضرورت دارد. اگر مدیری در شهرستان نگاه حمایتی نداشته باشد، مسیر سخت خواهد شد. بنابراین همبستگی و همکاری مسئولان شرط تداوم افتخارآفرینی جوانان ورزشکار خوزستان است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!